Donald Trump fia megpróbálja tisztázni új könyvének nyelvtani hibáját

Donald Trump Jr. a Liberal Privilege című, hamarosan megjelenő könyvének alcímében rossz helyre került egy aposztróf, amit később javítottak.

Javították a korábbi hibát

Donald Trump Jr. szép csendben javította a nyelvtani hibát, ami nevetség tárgyává tette a hamarosan megjelenő könyvet, írja a The Guardian.

donald trump jr
Donald Trump Jr / Fotó: Carlos Barría

Liberal Privilege (A liberális előjog) címmel augusztus 25-én jelenteti meg az amerikai elnök fia a demokratákat “leleplező” művet, melynek alcíme Joe Biden and the Democrats’ Defense of the Indefensible, azaz Joe Biden és a védhetetlen demokraták védése. A korábbi alcímben Democrat’s szerepelt, ami egy demokratára utal – világítottak rá a kritikusok.

Nagy leleplezéseket ígér a könyv

Trump Jr. a könyvet önerőből adja ki annak ellenére, hogy a korábbi könyvkiadója nagyvonalú ajánlatot tett. Előző könyve, a Triggered ugyanis a New York Times bestseller listájának élére került.

Chris Wallace kiröhögte Trumpot a kitöltött kognitív teszt eredményei miatt

A Fox News vasárnapi adásának hamis feltevésektől és bizarr pillanatoktól hemzsegő interjújában Donald Trump azt állította, Joe Biden, az Egyesült Államok korábbi alelnöke nem is tudja, hogy egyáltalán életben van, miközben saját mentális egészségével dicsekedett.

Az ifjabb Trump azt ígéri, könyvében számos liberális botrányt, a demokrata pártra jellemző rasszizmust és az évtizedek óta elhibázott politikát is leleplezi.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból