Donald Trump Pornhubos mémet osztott meg saját apjáról

Az internet népe gyakran találkozhat mémekkel az amerikai elnökről, de ritkább eset, hogy maga Donald Trump fia osztja meg őket.

Donald Trump Junior az Instagram sztorijában osztott meg egy mémet, ami az Egyesült Államok Elnökét vegyíti a Pornhubbal. A képen a Pornhub oldalán a „Narancs ember megbassza az egész demokrata pártot” című „videó” helyén látható Trump képe.

https://www.reddit.com/r/The_Donald/comments/b63zh8/instant_classic/?utm_source=share&utm_medium=web2x

A mém vélhetően a Mueller-jelentésre reflektál. Ennek összefoglalója szerint a Robert Mueller által vezetett bizottság nem talált bizonyítékot arra, hogy az elnök összejátszott volna Oroszországgal a 2016-os választások megnyerése érdekében.

Mém lett Theresa May Brexit-körút alatt előadott táncikálásából

Theresa May-t éneklő és táncoló diákok köszöntötték Fokvárosban. Egyszer csak a miniszterelnök asszony úgy gondolta, a legjobb módja annak, hogy nagyrabecsülését fejezze ki, ha maga is csatlakozik. Az erről szóló videó pedig beindította a mémgyárosok fantáziáját. Ebből mutatunk néhányat. Láthatjuk May-t többek között Drake In My Feelings-jére, Migos Walk it Talk it-jára és persze az ABBA Dancing Queen-jére táncolni.


Trump fia úgy döntött, azzal ünnepli a demokraták csalódottságát, hogy megosztja a saját apjáról készített bizarr mémet „Muszáj volt” felirattal.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból