Az USA elnöke sz*rt eszik Jim Carrey legújabb karikatúráján

Aki szereti az édességet, lehet, elmegy az étvágya, de azért egy pillantást megér Jim Carrey alkotása. Carrey ismét vicces kedvében volt, és nem mást, mint az amerikai elnököt vette célkeresztbe.

A színész, aktivista éppen Újév napján osztotta meg egy Twitter-bejegyzésben Donald Trumpról készült illusztrációját. Első ránézésre úgy tűnhet, az elnök egy adag csokoládékrémbe túr bele villájával, de a helyzet ennél komikusabb.

trump fail 004
Vajon látta már a róla készült alkotást? / Fotó: Time Magazine

A képen valójában egy tányér ürülék látható, egy miniatűr orosz zászlóval feldíszítve. Carrey pedig kommentet is fűzött a képhez:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindegy mit mond #PresidentNeverWas az Újévben, EZ NEM EGY PITE[/perfectpullquote]

– írta Carrey és mindenkinek boldog újévet kívánt.

Hollywood nem kér Donald Trumpból / ContextUs.hu

Donald Trump 2007-ben kapott csillagot az NBC televízió The Apprentice című valóságshowjában való részvételért. A csillagot számos alkalommal megrongálták azóta, hogy Trump elnök lett, volt aki festékkel öntötte le, mások graffitit rajzoltak rá. Donald Trump’s most disgusting moments from The Apprentice.

Ez talán kicsit erős volt a színésztől, de mint tudjuk, imádja megnevettetni az embereket, elvégre ebből él. Arról egyelőre nincs hír, Trump hogyan fogadta képmását, amint sz*rt eszik, mögötte pedig tűzijáték megy, de ha reagál is, az biztosan felkerül az internetre.

Íme, az említett kép:

DvynwlfV4AAqO8M
Jim Carrey karikatúrája az amerikai elnökről / Fotó: Designtaxi

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból