Olvasom Donald Trump akaratlanul egy olvasást népszerűsítő könyvklub arcává vált

Donald Trump akaratlanul egy olvasást népszerűsítő könyvklub arcává vált

Promóció

A The Wild Detectives könyvesbolt szokatlan projektet indított a fiatalok olvasási kedvének növelésére. Megalapult a Donald Book Club könyvklub, amit az amerikai elnök Twitter-oldala inspirált, írja a DesignTaxi.

Promóció
- Advertisement -

Manapság a rövidebb tartalmak váltak népszerűvé, ami a Twittert az egyik legkedveltebb közösségi oldallá teszi. A könyvklub alapítói szerint Trump a Twitter-oldalával a félreinformálás elsődleges forrásává vált. A Donald Book Club-ot azért indították el, hogy segítsenek az amerikai elnök követőbázisának oktatásában, és az olvasás népszerűsítésében.

Itt vannak összegyűjtve Donald Trump legnagyobb baromságai

Aki nem jártas a politikában, az is tudja, ki az a Donald Trump és mit művel. Ugyanis a csapból is az ő neve folyik, hála megdöbbentő és sokszor teljesen illogikus cselekvéseinek és mondatainak. A tény, hogy az Amerikai Egyesül Államok elnöke, már önmagában egy vicc. A összegyűjtötte, mit is gondol a világról a 21.


A könyvklub Donald Trump tweetjeire válaszol egy-egy témába vágó könyvvel. A cél a közönség horizont-tágítása. Az elnök által tárgyalt témakörökhöz kapcsolódó könyvek olvasásával megismerhetünk más nézőpontokat is, és a közönség megtanulhatja a tweetek előtti utánaolvasás jelentőségét.

Donald Trump megválasztása az irodalmi eladási listákat is befolyásolja – ContextUs

Hogy az amerikaiakat mennyire sokkolta Donald Trump viharos elnöki startja, azt jól jelzik az Amazon eladási adatai. Múlt héten az 1984-ből lett hirtelen bestseller, miután Trump tanácsadója, Kellyanne Conway “alternatív tényeknek” nevezte el az általuk tett valótlan állításokat.


A könyvklub Trump szexuális zaklatásról szóló tweetjeihez például Louise O’Neill Te kerested a bajt könyvét ajánlja. A fake news tematikájához pedig többek között George Orwell 1984 című kötetét kapcsolja.

Tudj meg többet a projektről az alábbi videóból!

Donald Book Club

With the help of the world’s most widely read man we’re spreading great literature in order to Make America Read Again. www.DonaldBookClub.com #MARA #Trump #Twitter #Literature #Books #Tweet #America #US #Read.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3