Trump hatalmas papírmasé-harcos alakjában jelent meg Olaszországban

Az amerikai elnököt újragondolták a Carnevale Di Viareggiora. Donald Trump egy háborús játék harcosa alakjában magasodik Olaszország Tuscany-ja fölé.

A hatalmas papírmasé-Trump alkotója Fabrizio Galli szobrászművész. A gigantikus szobor az amerikai elnököt a Warhammer 40000 társasjáték hódítójaként ábrázolja. A játék egy isteni császár köré épül, aki megmenekül egy speciális trónnak, illetve annak köszönhetően, hogy a frakciók megölik egymást. Egy soha-véget-nem-érő háború szolgál a játék alapjául.

God Emperor Trump Conquers Italy (English Subs)

2019 is LIT. You can support me via: Paypal: https://www.paypal.me/sargonofakkad SubscribeStar: https://www.subscribestar.com/sargon Other social media: Gab:…

Galli elárulta a NOI TV-nek, a szobor Trump elnöksége elleni tiltakozás. A hatalmas harcos kardjára például azt írták, „dazi vostri”, ami annyit tesz, „itt vannak a kibaszott tarifáitok”. A kritikai hangsúlyra utalnak a szobrot díszítő twitter-logók is.

Trump Trónok harca által inspirált poszterrel büszkélkedett a Fehér Házi meetingen

Az amerikai elnök novemberben osztott meg a Twitteren egy képet magáról a sorozat híres mondatának átalakított verziójával. Aki azt gondolta, nem látjuk többé a „közelegnek a szankciók” felirattal ellátott mémet, tévedett. Immár nyomtatott verzióban lehetett gyönyörködni benne. A dolog attól igazán ironikus, hogy az elnök azt hangsúlyozza, a fal működni fog, miközben egy olyan sorozattal promótálja magát, ami egyértelműen az ellenkezőjét állítja.


A művész elmondása alapján a szobor egy vicc, de valójában Trump nukleáris bombák helyett a gazdasággal akar tönkretenni nemzeteket, idézte Gallit a DesignTaxi.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból