Követem Közélet Trump hatalmas papírmasé-harcos alakjában jelent meg Olaszországban

Trump hatalmas papírmasé-harcos alakjában jelent meg Olaszországban

Promóció

Az amerikai elnököt újragondolták a Carnevale Di Viareggiora. Donald Trump egy háborús játék harcosa alakjában magasodik Olaszország Tuscany-ja fölé.

Promóció
- Advertisement -

A hatalmas papírmasé-Trump alkotója Fabrizio Galli szobrászművész. A gigantikus szobor az amerikai elnököt a Warhammer 40000 társasjáték hódítójaként ábrázolja. A játék egy isteni császár köré épül, aki megmenekül egy speciális trónnak, illetve annak köszönhetően, hogy a frakciók megölik egymást. Egy soha-véget-nem-érő háború szolgál a játék alapjául.

God Emperor Trump Conquers Italy (English Subs)

2019 is LIT. You can support me via: Paypal: https://www.paypal.me/sargonofakkad SubscribeStar: https://www.subscribestar.com/sargon Other social media: Gab: https://gab.com/Sargonofakkad100 Minds: https://www.minds.com/Sargon_of_Akkad Facebook: https://www.facebook.com/sargonofakkad100/

Galli elárulta a NOI TV-nek, a szobor Trump elnöksége elleni tiltakozás. A hatalmas harcos kardjára például azt írták, „dazi vostri”, ami annyit tesz, „itt vannak a kibaszott tarifáitok”. A kritikai hangsúlyra utalnak a szobrot díszítő twitter-logók is.

Trump Trónok harca által inspirált poszterrel büszkélkedett a Fehér Házi meetingen

Az amerikai elnök novemberben osztott meg a Twitteren egy képet magáról a sorozat híres mondatának átalakított verziójával. Aki azt gondolta, nem látjuk többé a „közelegnek a szankciók” felirattal ellátott mémet, tévedett. Immár nyomtatott verzióban lehetett gyönyörködni benne. A dolog attól igazán ironikus, hogy az elnök azt hangsúlyozza, a fal működni fog, miközben egy olyan sorozattal promótálja magát, ami egyértelműen az ellenkezőjét állítja.


A művész elmondása alapján a szobor egy vicc, de valójában Trump nukleáris bombák helyett a gazdasággal akar tönkretenni nemzeteket, idézte Gallit a DesignTaxi.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3