Követem Trash Na, de Elnök Úr! – Kiderült, hogy Donald Trump...

Na, de Elnök Úr! – Kiderült, hogy Donald Trump retusálja a fotóit

Promóció

Hiába, aki elnök, annak mindig jól kell kinéznie. Vagy legalábbis ezt gondolhatja Donald Trump, aki, mint kiderült, Photoshop segítségével retusált képeket oszt meg magáról.

Promóció
- Advertisement -

Érdekes felfedezést tett a Gizmodo nevű magazin: az amerikai elnök hamis fotókkal rakja tele profilját a közösségi oldalakon. Donald Trump némelyik képen sokkal vékonyabban tűnik, és erre bizonyítékuk is van.

Bizonyára tagadná a híreket / Fotó: Giphy

 

A magazin három fotót vizsgált meg, amelyeken szerintük Trump kinézete eltér a valóságtól. Az egyik fotó a Fehér Ház hivatalos fotósa által készült, amelyet meg is osztottak az elnöki rezidencia Flickr oldalán. A képet nem sokkal később Trump a facebook profiljára is feltöltötte. A Getty Images fényképésze még 2016-ban fotózta le az elnököt skóciai látogatása alkalmával, és a fotó szintén Trump facebook oldalán landolt. Januárban pedig a Dufour kapta lencsevégre az elnököt. Mindhárom képen az elnök vékonyabbnak tűnik és a bőre is feszesebb.

Itt vannak összegyűjtve Donald Trump legnagyobb baromságai

Aki nem jártas a politikában, az is tudja, ki az a Donald Trump és mit művel. Ugyanis a csapból is az ő neve folyik, hála megdöbbentő és sokszor teljesen illogikus cselekvéseinek és mondatainak. A tény, hogy az Amerikai Egyesül Államok elnöke, már önmagában egy vicc. A összegyűjtötte, mit is gondol a világról a 21.

Igazság szerint Trump eddigi életét és erkölcsi értékrendjét ismerve, kár meglepődni. Lassan ott tartunk, bármit csinál, az emberek egy vállrándítással elintézik. De az biztos, hogy az a bármi órákon belül a hírekben fog landolni – mégiscsak Trumpról van szó.

Látjátok a különbséget?

A magazin egymás mellé tette a képeket, bár a különbség alig észrevehető / Fotó: Gozmodo Magazin

Promóció
ForrásArtsy
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3