Donald Trump amerikai elnök egy Twitter-bejegyzésben akarta mély részvétét kifejezni a színész családjának. 

Tom Hanks is a gyógyultak közt

A koronavírus egyre több országban borítja fel a megszokott, mindennapi életet. Olyan globális problémáról van szó, amit szinte mindenki kivétel nélkül a saját bőrén vagy épp pénztárcáján is megtapasztal, beleértve a hírességeket is.

Donald Trump Korona
Donald Trump Azt Hitte, Tom Hanks És Felesége, Rita Wilson Elhunyt A Koronavírusban / Fotó: Getty Images

Egy héttel ezelőtt Tom Hanks és Rita Wilson az Instagramon jelentették be, hogy az ő COVID-19 tesztjük is pozitív lett, és mindent megtesznek az egészségük, továbbá az izoláció érdekében. 

A színészpár Ausztráliában fertőződött meg egy forgatáson, a diagnózist követően azonban egy helyi kórházban kezelték őket. A minap bejelentették, meggyógyultak és elhagyhatják a kórházat. 

A lelkes rajongók elképesztően aggódtak Tom Hanksért és Rita Wilsonért tekintve, hogy már mind a ketten 63 évesek. Koruk folytán ők is fokozott veszélynek vannak kitéve a koronavírussal szemben. 

Félreértett örömhír

A színészpár a közösségi oldalakon tudósította a betegségük fázisáit, valamint a felépülést is. Tom Hanks a megbetegedés első napjairól is beszámolt, tüneteik eleinte csak fáradékonyságban és enyhe lázban voltak megfigyelhetők. Mára azonban már jól vannak, teljesen egészségesen hagyhatták el az ausztrál kórházat. 

A felépülésükről szóló örömhírek nagy fellélegzést váltottak ki a követőikből, habár nem mindenki úgy értelmezte a bejelentést, mint ahogyan kellett volna. 

Donald Trump amerikai elnök ugyanis az “eltávoztak” kifejezést a hírekben olvasván a halálra asszociált. A kormányfő Twitter-bejegyzést is akart írni Tom Hanks családjának, amelyben mély részvétét fejezi ki, a hatóságok azonban megerősítették, hogy a színészpár csak a kórházból távozott, nem pedig a földi életből. 

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is elhagyhatta a kórházat

A pár jelenleg queenslandi bérelt lakásában tölti önkéntes karanténját. A 63 éves Oscar-díjas színész múlt csütörtökön az Instagramon jelentette be, hogy megfertőzte az új koronavírus. Felesége is beteg lett. Azért voltak Gold Coast városban, mert Hanks Elvis Presley-ről forgatott filmet. A színész házaspár jelenleg Ausztráliában, a Gold Coaston tartózkodik, ahol Tom Hanks Baz Luhrmann rendezésében Elvis Presley önéletrajzi filmjét forgatja.

Ugyan Tom Hanks jó egészségének köszönhetően folytathatná is a legutóbbi forgatásán a munkát, az Elvis Presley életéről szóló filmet a járvány következtében elhalasztották. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk