Donald Trump kvázi kitiltatott két liberális lapot a Fehér Házból

Donald Trump amerikai elnök utasítására a Fehér Ház nem fizet elő többé a patinás New York Times és The Washington Post lapokra.

Lemondták az előfizetést

Donald Trump Twitter Fox News New York Times Washington Post
Donald Trump Amerikai Elnök / Fotó: Getty Images

A Fehér Ház lemondta a The New York Times és a The Washington Post című lapok előfizetését, jelentette be Stephanie Grisham, az amerikai elnöki hivatal szóvivőnője csütörtökön.

A szóvivőnő úgy fogalmazott, “nem újítottuk meg az előfizetéseket”, írja a 444 az MTI közleményére hivatkozva. Majd hozzáfűzte, hogy ez “az adófizetők számára alapvetően fontos takarékoskodást” jelent.

A The New York Times az Index függetlensége miatt aggódik

Magyarország legnagyobb független hírforrása, az Index hétfőn rövid időre elsötétítette online portálja kezdőlapját. A lap így akarta felhívni a figyelmet arra, milyen az, ha csökken az újságírói szabadság. Az Index továbbá az olvasók anyagi támogatását kéri függetlensége megőrzése érdekében. Ezekkel a sorokkal

Donald Trump amerikai elnök egy hétfőn, a Fox televíziónak adott interjújában ismételten hangoztatta a liberális The New York Times-szal szembeni kifogásait, és közölte, hogy a továbbiakban nem kívánja látni a lap példányait a Fehér Házban.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem akarjuk többé (ezt a lapot) a Fehér Házban, valószínűleg le is fogjuk mondani, és így teszünk a The Washington Posttal is[/perfectpullquote]

– mondta Trump.

Itt vannak összegyűjtve Donald Trump legnagyobb baromságai

Aki nem jártas a politikában, az is tudja, ki az a Donald Trump és mit művel. Ugyanis a csapból is az ő neve folyik, hála megdöbbentő és sokszor teljesen illogikus cselekvéseinek és mondatainak. A tény, hogy az Amerikai Egyesül Államok elnöke, már önmagában egy vicc. A összegyűjtötte, mit is gondol a világról a 21.

Lapozz a következő oldalra a folytatásért!

Az amerikai elnök nem kedveli a liberális médiát

Trump Donald Trump Lmbtq Pride Lmbtq Pride Lgbtq Trump Lmbtq Trump Kampány
Trump Hiába Ígérte, „Mindent Megtesz, Ami Hatalmában Áll, Hogy Megvédje A Közösséget”, Elnöksége Alatt Olyan Törvényeket Fogadtak El, Amik Aláássák A Melegjogokat. / Fotó: Quartz

Az amerikai elnök kijelentette, hogy e két lap álhíreket, hamis híreket közöl. Trump nem először ostorozta a két amerikai liberális lapot, mint ahogyan egyes televíziós csatornákat is – például a CNN-t – rendszeresen bírál, mert szerinte álhírekre alapozva próbálja tematizálni az amerikai közbeszédet.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk