Donald Trump amerikai elnök utasítására a Fehér Ház nem fizet elő többé a patinás New York Times és The Washington Post lapokra.

1Lemondták az előfizetést

Donald Trump amerikai elnök / Fotó: Getty Images

A Fehér Ház lemondta a The New York Times és a The Washington Post című lapok előfizetését, jelentette be Stephanie Grisham, az amerikai elnöki hivatal szóvivőnője csütörtökön.

A szóvivőnő úgy fogalmazott, “nem újítottuk meg az előfizetéseket”, írja a 444 az MTI közleményére hivatkozva. Majd hozzáfűzte, hogy ez “az adófizetők számára alapvetően fontos takarékoskodást” jelent.

A The New York Times az Index függetlensége miatt aggódik

Magyarország legnagyobb független hírforrása, az Index hétfőn rövid időre elsötétítette online portálja kezdőlapját. A lap így akarta felhívni a figyelmet arra, milyen az, ha csökken az újságírói szabadság. Az Index továbbá az olvasók anyagi támogatását kéri függetlensége megőrzése érdekében. Ezekkel a sorokkal

Donald Trump amerikai elnök egy hétfőn, a Fox televíziónak adott interjújában ismételten hangoztatta a liberális The New York Times-szal szembeni kifogásait, és közölte, hogy a továbbiakban nem kívánja látni a lap példányait a Fehér Házban.

Nem akarjuk többé (ezt a lapot) a Fehér Házban, valószínűleg le is fogjuk mondani, és így teszünk a The Washington Posttal is

– mondta Trump.

Itt vannak összegyűjtve Donald Trump legnagyobb baromságai

Aki nem jártas a politikában, az is tudja, ki az a Donald Trump és mit művel. Ugyanis a csapból is az ő neve folyik, hála megdöbbentő és sokszor teljesen illogikus cselekvéseinek és mondatainak. A tény, hogy az Amerikai Egyesül Államok elnöke, már önmagában egy vicc. A összegyűjtötte, mit is gondol a világról a 21.

Lapozz a következő oldalra a folytatásért!