Donatella Versace megmondja, hogyan hozd ki a legtöbbet az életedből

Május 2-án töltötte be a 63. életévét a divat egyik megkerülhetetlen alakja. Ebből az alkalomból a Dazeddigital Donatella Versace előtt tiszteleg néhány tőle származó idézettel.

Ebből szemezgettünk nektek mi is néhány kihagyhatatlan életbölcsességet:

“Mi az, hogy kényelmes divat? A kényelem nincs benne a divat szótárában. Ha kényelmes ruhát akarsz, maradj otthon pizsamában!”

“Miért ne nézhetne ki egy nő ragyogóan? Nem értem, hogy lapos cipőben, smink nélkül és fésületlen hajjal miért látszana valaki intelligensebbnek.”

“Az én múzsám állandóan változik, mivel szerintem minden  tervező egy kicsit a saját múzsája is. Csak nem mondják.”

“A divatnak friss vérre van szüksége, és erre London a legkreatívabb hely.”

“Ha nem vezethetném a Versace-t, idegösszeroppanást kapnék.”

“Majd ha meghaltál, lassíthatsz egy kicsit.”

Versace
Az Olasz Designer, Donatella Versace (Balról A 3.) Méltányolta A Tapsvihart, Miközben Bemutatta A Topmodelleket: (Balról Jobbra) Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford És A Milan Fashion Weeken, 2017 Szeptemberében / Fotó: Reuters/Alessandro Garofalo

Végül összeszedtünk néhány életrajzi adalékot a divat nagyasszonyáról. 

Az olasz származású Donatella életét és munkásságát alapvetően meghatározta, hogy édesanyja ruhakészítéssel foglalkozott, és ennek köszönhetően ő volt a legjobban öltözött kislány a városban.

Az 1970-es években tanácsadóként szegődött el dolgozni divattervező bátyjához, Giannihoz.  Furcsa, szoros kapcsolat lehetett az övék, többször is fivére legjobb barátjának és múzsájának nevezte magát.

1980-ban Donatella lett a tervezője a cég Versus ágának. Bátyja meggyilkolása, 1997 óta a mai napig ő a Versace Csoport művészeti igazgatója.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból