Másodfokon is pert nyer Donáth Anna az Origo ellen.

Hazugságnak bizonyult a bíróság szerint az Origo cikke

Jogerősen is helyreigazításra kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla az Origót, mely tavaly augusztus 12-i Egy fiatal lány állítja: Donáth Anna szexuálisan zaklatta a Sziget Fesztivál után című cikkében úgy vádolta zaklatással a Momentum politikusát, hogy nem győződött meg a vádak valóságtartamáról.

Donath Anna Origo Hazugsag Szexualis Zaklatas
Donáth Anna, A Momentum Ep-Képviselője 2018 Decemberében Tartott Tüntetésen / Fotó: Mti

Mint ismert, ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt nyomozást rendelt el a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság, Donáth Anna feljelentése alapján.

A Momentum applikációja, a Noligarcha megmutatja, a NER-hez kerül-e a pénzed vásárláskor

A Momentum Noligarcha applikációja megmutatja, Mészáros Lőrincékhoz fut-e a pénzed vásárláskor vagy sem. Már letölthető a Google Playben és az AppStore-ban is, mondta a -nek Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja. DrMáriás sokszor volt Fábry Sándor vendége. És ahogy általában ez lenni szokott, a két jellegzetes groteszk hang felismerte közös hullámhosszát.

A Momentum közleményéhez csatolta az Ítélőtábla ítéletét is. Ebből kiderül, hogy az Origo azzal védekezett, hogy csak a Ripost cikkét szemlézték, az állítások valóságtartamának bizonyítására be is idéztették a Ripost újságíróját.

Gulyás Márton és stábja lebuktatta a kormányközeli közmédiát

A politikai aktivista, Gulyás Márton a slejm nevű YouTube-csatornáját a 2018-as parlamenti választások óta Partizán néven futtatja. Jobbára közéleti témákat vesz górcső alá, mint például hogyan volt ellenzékben a Fidesz 2002 és 2010 között. De Gulyás volt az, aki oknyomozás után felfejtette a kamupártokat, amelyek Seres Máriá hoz és köréhez köthetők.

Ő azonban csak annyit tudott igazolni, hogy személyesen is beszélt a levélíróval, azt nem, hogy bármilyen módon próbált volna meggyőződni a politikussal szembeni vádak valóságtartamáról.

“Az igazság közben valahol elveszett”

Az ítéletre reagálva Donáth Anna azt közölte, hogy bár a bírósági eljárás és az egész folyamat jogszerű volt, “az igazság közben valahol elveszett”, mert igazságról csak akkor beszélhetnénk, ha “többé nem működtet gyűlöletpropagandát az állam a mi pénzünkből”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.