Dopeman kitálalt, felfedte az igazságot a konfliktusról, ami közte és Majka között zajlott évekkel ezelőtt.

Majoros Pétert, azaz Majkát a Való Világnak köszönhetően ismerte meg az ország, és már akkor tudni lehetett, hogy zenei álmokat dédelget, ráadásul a villában is Pityinger László, azaz Dopeman szövegeit idézte. 

Amikor a híres rapper meglátogatta őt a műsorban, komoly szakmai kötelék és szimpátia alakult ki közöttük, így Dopeman kezdte el egyengetni Majka karrierjét, de nem sokkal később minden széthullott, és szinte háborúzni kezdtek – most kiderült, hogy miért.

Dopeman volt a vendége tegnap este a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak, ahol elárulta, hogy azért kaptak össze évekkel ezelőtt Majkával, mert volt egy kézfogásos megegyezésük, amit nem tartott be – szemlézte a Promotions.hu.

Mint elárulta, fél évre előre betervezték a koncerteket, majd Majka kihátrált a dologból, és elfogadott egy számára kedvezőbb rádiós ajánlatot – Pityinger László pedig nem fogadta túl jól a hírt, hiszen ez komoly anyagi veszteséget jelentett neki.
Hosszú évekig tartott a két rapper viszálya, de Dopeman már nem neheztel Majkára, hiszen például nemrég véletlenül összefutottak egy plázában, ahol még köszöntek is egymásnak, vagyis elmúlt részükről a harag.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet