Egy anya arra figyelmeztette lányát, Joanne-t, hogy „valami rossz fog történni”, ha megtartja a kutyáját. Az állat két héttel később megtámadta Joanne-t, aki belehalt a sérüléseibe.

A 67 éves Dot Robinson figyelmeztette 43 éves lányát, Joanne Robinsont, hogy “valami rossz” fog történni, ha nem szabadul meg hatalmas amerikai bulldogjűtól, Roccótól, írja a DailyStar.

A 18 hónapos kutya július 15-én támadta meg gazdáját. Joanne párja kétségbeesetten próbálta leküzdeni a megvadult házi kedvencet, de a kétgyerekes anyuka nem élte túl, a férfi pedig súlyos sérüléseket szerzett a karjain, a hasán és az arcán.

Dot azt mondta, hogy még soha nem látott akkora kutyát, mint Rocco, és aggódni kezdett, amikor meglátta, hogy Joanne másik kutyájával harcol. Joanne egy interneten talált tenyésztőtől vásárolta a kutyát, elmondása szerint az állat szüleit nem látta, és a kölykök egy ketrecben harcoltak egymással, mikor megvette Roccot.

A problémák akkor kezdődtek, amikor az új házi kedvenc a már meglévő kutyájukkal kezdett el harcolni. Joanne egy nyaralást is lemondott, hogy a kutyákkal maradhasson a problémák miatt, és már rajta volt, hogy megkezdje a munkát egy viselkedésterapeutával, hogy segítsen az állaton.

Dot azt szorgalmazza, hogy módosítsák a törvényeket, és kössék speciális engedélyekhez a nagytestű kutyák tartását, hogy megelőzzék az ehhez hasonló támadásokat.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet