Dr. Nicholas John Chapmant felfüggesztették a somerseti North Curry Egészségügyi Központban betöltött posztjából, miután állítólag szándékosan egy csészébe tette a spermáját, hogy valaki megigya.

Azzal vádolják, hogy beleegyezés nélkül próbált nőket szexuális tevékenységre kényszeríteni

Az 54 éves Nicholas John Chapman bíróság elé áll, miután azzal vádolták, hogy tavaly szeptemberben két alkalommal a spermáját italba öntötte, majd azt átadta egy nőnek, írja a DailyStar. Az ügyészek szerint a nő értesítette a rendőrséget, miután észrevette, hogy egy furcsa anyag van a bögréje alján.

Februáur 24-én, csütörtökön Chapman megjelent a Taunton Crown-i bíróság előtt, hogy 16 éves vagy annál idősebb nő beleegyezése nélküli szexuális tevékenységre kényszerítésének kísérletének kétszeres vádjára válaszoljon. John Trevaskis jegyző előtt mindkét vádpontban ártatlannak vallotta magát Chapman a délelőtti, rövid meghallgatáson.

Nicholas John Chapmant felfüggesztették praxisából

A tárgyalás várhatóan nyáron lesz, pontos dátumot azonban még nem tűzött ki a bíróság. Mindazonáltal feltételes óvadék ellenében előzetes letartóztatásba helyezték, beleértve azt az elrendelést, hogy ne érintkezzen közvetlenül vagy közvetve áldozatával vagy más megnevezett tanúkkal.

A háziorvost továbbá felfüggesztették a 4000 beteget befogadó, sommerseti North Curry Egészségügyi Központban, Tauntonban. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet