Drake egy olyan figura, akit egyszerűen minden érdekel. Amellett, hogy emberekre tetoválja saját arcképét, a torontoi rapper nagy szenvedélye a brit kultúra. Hogy ezt senki ember fia ne kérdőjelezhesse meg, magára is tetoválta, hogy BKK (Boy Better Know, egy brit kiadó). Következő lépésben pedig egy kelet-londoni utcai dráma, a Top Boy harmadik évadát készül megcsinálni.  

Hirdetés

Miután a fent említett sorozatot két évad forgatása után 2013-ban lezárták és feltették Netflixre, egyre több amerikai rajongót szerzett magának. Az ötlet egyébként nem friss keletű, már 2014 óta dobálóznak a pletykával, miszerint Drake majd folytatja a sorozatot, de végre dátumunk is van: 2019 elején már láthatjuk a sorozatot, aminek Drake és a menedzsere lesznek a producerei. 

A rapper nem csak saját érdekből készül erre a tettre, hanem hogy a közvéleményt felvilágosítsa, mennyi mindenre is képes egy fekete srác a szórakoztató iparban. A Hollywood Reporternek adott interjúban ezt mondta:

A Saturday Night Live-ban is arra törekszem, hogy megmutassam ezeket az embereket, hogy tudok vicces is lenni. 

Ezt alátámasztva fel is fedte, hogy mekkora Harry Potter-rajongó. Nem lepődnénk meg, ha a Top Boy forgatásán kiderülne, hogy eszméletlen brit akcentusa is van. 

Hirdetés