Drake állítólag finoman, diszkréten, de határozottan azt terjeszti, hogy megvolt neki a középső Kardashian-lány, ami a nem kicsit nárcisztikus férjet “kissé” felzaklatta.

Hirdetés

Maga Kim állítólag tisztázta a “félreértést” (“haha, csak szerette volna!”), és ezzel le is tudta a dolgot, Mr. West azonban azt várja, hogy Drake nyilvánosan is bocsánatot kérjen, mondván soha nem történt köztük semmi.

Kemény videójában ki is mondja:

A tény, hogy az emberek arról pletykálnak, hogy megb…ad a feleségemet, és te nem mondasz semmit se és úgy csinálsz, mintha, nos… hát ez eléggé összezúzza a lelkivilágomat

– érvel.

Kanye West bejelentette, hogy indulna a 2024-es elnökválasztáson

A sokoldalú sztár DJ Pharris-nek adott rádió interjút a Power 92 Chicagonál. Itt beszélt arról, hogy indulna az elnökválasztáson 2024-ben. – mondta Kanye. Ilyesmit már hallottunk tőle: a 2015-ös Video Music Awards-on beszélt arról, hogy 2020-ban indulna az elnökségért. Arra a kérdésre pedig, hogy mi lenne a preferált párt neve, ezt válaszolta: Birthday Party.


Megemlíti továbbá, hogy Nick Cannon és Tyson Beckford is tiszteletlen volt a nejével több interjúban is, ezért ideje bocsánatot kérniük.

Ez eddig nem történt meg.

Instagram post by ye * Sep 20, 2018 at 4:58pm UTC

434.3k Likes, 12.1k Comments – ye (@kanyewest) on Instagram

Hirdetés