Drake megéhezett egy sajtburira, borravalónak majd’ 3 milliót adott a McDonald’s két dolgozójának

Drake nem veri a garast a fogához, ha borravalóról van szó! Megéhezett egy sajtburgerre, és két McDonald’s-ban dolgozó lánynak 10 ezer dollárral hálálta meg.

Köztudott, hogy a népszerű rapper, Drake szeret adakozni. A legutóbbi jó cselekedett egy McDonald’s-ban esett meg. Két ott dolgozó lányt ajándékozott meg 10 ezer dollár borravalóval (~2,8 millió forint). Az HNHH értesülése szerint nem tudni részleteket a lányokról. Mindenesetre a gesztust ez nem roncsolja.

DsYqva0X4AABMdq
Drake / Fotó: A rapper hivatalos Twitter-oldala

Már maga a mekis kiruccanása is feltűnő volt, hiszen két biztonsági őr vette őt körbe. Az amerikai rapper hivatalos Instagram-oldalán is megosztotta a nem mindennapi borravaló történetét. A fotóhoz csak annyit írt: M’s.

M’s

No Description

Az Enquire szerint Drizzy 47 millió dollárt (~ 14 milliárd forint) keresett a tavalyi évben, 2018-ban. Ebből pedig igyekezik olykor adakozni is.

Drake – God’s Plan

God’s Plan (Official Video) Song Available Here: https://Drake.lnk.to/ScaryHoursYD Directed by Karena Evans Executive Producers Director X & Taj Critchlow Pr…

A tavalyi, nagy sikerű God’s Plan videójában közel egy millió dollárt (~280 millió forint) osztott szét rászorulóknak.

Drake az első zenész, akinek letöltései elérték az 50 milliárdot

A kanadai rapper kiadója, a Republic Records Media közölte a rekordot a Billboard magazinnal. Az elmúlt hónapban az Apple azt tudatta, hogy Drake zenéjét karrierje során náluk 10 milliárd alkalommal streamingelték. A Spotify-meghallgatások száma 13 milliárd felett lehet. Uploaded by Benny 231 on 2018-07-01.

Ti mit gondoltok a gesztusról? Még hogy nem éri meg ott dolgozni, ugye?


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból