Drake, Dua Lipa és The Weeknd a Spotify idei toplistáján

Drake, Bad Bunny, Dua Lipa és The Weeknd is azok között a sztárok között van, akiknek zenéjét a legtöbben pörgettük idén a Spotify-on.

A rap és a hiphop továbbra is élen

Bad Bunny vezeti a globális toplistát 8,3 milliárd lejátszással. A legtöbbet streamelt művészek sorában a Puerto Ricó-i énekest Drake, J Balvin, Juice WRLD és The Weeknd követi. A 26 éves Bad Bunny második YHLQMDLG című albumát 3,3 milliárdszor streamelték a BBC szerint.

BAD BUNNY - YO VISTO ASÍ | EL ÚLTIMO TOUR DEL MUNDO (Video Oficial)

Bad Bunny - Yo Visto Así - EL ÚLTIMO TOUR DEL MUNDO https://elultimotourdelmundo.com/ MERCH: https://shop.elultimotourdelmundo.com/ Suscríbete al canal: http...

A második leghallgatottabb album a Spotify-on The Weeknd After Hours című lemeze lett, amelyet Post Malone Hollywood’s Bleeding című korongja követ. A negyedik és ötödik legtöbbet streamelt lemez a Vogue címlapján csipkeszoknyában pózoló Harry Styles Fine Line és Dua Lipa Future Nostalgia című produkciója volt.

Feltörekvőben a pop

A legtöbbször streamelt szám The Weeknd Blinding Lights című dala volt idén a szolgáltatónál. A sort az ausztrál énekesnő, Tones and I Dance Monkey című dala és a The Box, az amerikai rapper Roddy Ricch száma folytatja. A Roses remixe SAINt JHN-tól és Dua Lipa Don’t Start Now című trekkje áll a globális lista negyedik és ötödik helyén.

The Weeknd - Blinding Lights (Official Audio)

Official audio for The Weeknd "Blinding Lights" - available everywhere now: http://theweeknd.co/blindinglightsYD►Subscribe to The Weeknd on YouTube: http://t...

A Spotify világszerte 320 millió felhasználóval rendelkezik. A platform állítása szerint 2020-ban a legnépszerűbb zenei műfaj a pop volt, a pandémia alatt sokan fordultak a vidámabb, tempósabb zenék felé.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból