Drew Barrymore szerint az volt a probléma, hogy gyerekszínészként mindent megkapott, és édesanyja sem szabta meg a korlátokat kamaszkorában. 

Szabadjára engedett kamaszlány

Drew Barrymore-ról legutóbb tavaly májusban hallottunk, amikor több kolléganőjével közösen készítettek egy szellemes verekedős karanténvideót. Nemrég azonban virtuális interjút adott a legismertebb amerikai rádiós műsorvezetőnek, Howard Sternnek. A beszélgetés során szó esett többek közt a színésznő hányatott kamaszkoráról és édesanyjához fűződő kapcsolatáról is, írja a CNN.

Drew Barrymore Pszichiatriai Intezet
Drew Barrymore / Fotó: Cnn

Barrymore művészi pályafutása nagyon korán, 7 éves korában kezdődött, az E.T., a földönkívüli című gyerekfilmben egy egész világ megismerte. Elmondása szerint túl sok mindent megkapott, miközben anyukája inkább a barátnője akart lenni, semmint az édesanyja. 

Állandóan szórakozóhelyekre jártam, lógtam a suliból, elloptam anyám kocsiját, szóval teljesen szabadjára voltam engedve. Ez néha vicces volt, néha meg annyira kiborított, hogy leléptem, aztán meg bedugtak a diliházba

– mesélte Barrymore, aki végül nem is fejezte be a tanulmányait. Elmondta, hogy a „diliház” az egy pszichiátriai intézet, ahol másfél évet töltött. 

Megbocsátott anyukájának

„Ez nem az a kényelmes rehabilitációs intézet volt. Még hülyéskedni sem lehetett, mert azonnal bevittek a gumiszobába, vagy még szigorúbban megbüntettek és lekötöztek” – idézte fel emlékeiben az elzárásokat.

Kapcsolódó cikk

„Feltettem magamnak a kérdést, hogy miért történik ez velem. Arra gondoltam, hogy a legdurvább rendszerre van szükségem, mert addig bármit megkaphattam, bármihez könnyen hozzájuthattam, ami persze teljesen tönkretett. Úgy véltem, hogy ez majd segít, hogy újrakezdhessem az életemet. De eltelt 6-8 hónap, mire erre rájöttem. Addig olyan dühös voltam, hogy nem tudtam józanul gondolkodni” – tette hozzá a színésznő. 

Számos pszichológiai kezelésnek köszönhetően Barrymore állítása szerint megbocsájtott anyukájának, és nem kívánja neki, hogy gyötrődjön miatta. Megerősítette, hogy tartják egymással a kapcsolatot, és közvetlenül az interjú előtt is írtak egymásnak. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet