Így szállítják drónnal a kínai kaját egy ír börtönbe

Drónnal szállítják a kínai kaját egy ír börtönbe. Mindezt természetesen engedély nélkül teszik, az őrök egyelőre nem tudták tetten érni őket.

A dublini Wheatfield börtönben furcsa dologra lettek figyelmesek a büntetés-végrehajtás emberei: a létesítmény kukáiban kinti éttermekből származó kajás dobozokat találtak. A gyanú szerint a rabok valahogy megoldották, hogy börtönkoszt helyett becsempésszék nekik az ételt, ehhez pedig valószínűleg drónokat használnak – írja a Nuus.

Ilyen bizarr divatbemutatót se láttunk még: Szaúd-Arábiában drónok viselték a kollekciót

Egy prominens szaúdi család egyik sarja szervezte a show-t, ami elsősorban az ország technológiai haladását volt hivatott promózni. És nem a ruhákat akarták népszerűsíteni, ezért nem nőket látunk a kifutón, hanem drónokat. Saudi Arabia fashion show. Drone used to display clothes because female models aren’t allowed.

A jelenség ismert a világ más börtöneiben is, ahol drónok segítségével juttatnak be mindenféle élvezeti cikket a rabok, mint például cigit, kábítószert, esetleg fegyvereket, de hogy már a kaját is házhoz rendelik a nehéz fiúk, az mindenképpen egy új szín. Mondjuk amíg csak kaját visznek be, és embereket nem reptetnek ki, addig nem olyan nagy a baj.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból