Gigi Hadid szupermodell szeptemberre várja kisbabája születését, akinek Dua Lipa lesz a nagynénje.

Dua Lipa párjával együtt örül a hírnek

Korábban már folytak arról találgatások, hogy ki lehet a modell kislányának apja, még Tyler Cameron neve is felmerült. Hadid viszont elárulta, hogy Zayn Maliktól váradndós.

Dua Lipa Anwar Hadid
Dua Lipa És Párja, Anwar Hadid / Fotó: Getty Images

Nem csak a rajongók örülnek a hírnek, hogy Gigi Hadid terhes. Dua Lipa, aki Gigi Hadid öccsével, Anwarral jár, egy rádióinterjúban számolt be arról, hogy alig várja, hogy nagynéni lehessen.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez nagyon izgalmas hír. Mi nagyon, nagyon izgatottak vagyunk[/perfectpullquote]

– lelkendezett a Vogue címlaplány.

A modell anyja korábban már elszólta magát a terhességről

A szupermodell Gigi Hadid április 23-án töltötte be 25. életévét, amit párjával Zayn Malikkal, anyjával és húgával ünnepelt. Mielőtt a modell nyilvánosságra hozta volna várandóságát, édesanyja már elszólta magát Jimmy Fallon The Tonight Show című műsorában. A show-ban elárulta, hogy nagyon várja, hogy nagymama lehessen szeptemberben, hiszen nemrég vesztette el anyját.

Dua Lipa a New York-i Divathét kollekcióiban éli a popsztárok életét egy reklámfilmben

Az elmúlt években az albán származású brit énenesnő igazi stílusirányzatot hozott létre. Az őzike szemű, brit popsztár az áprilisban megjelenő Future Nostalgia című albumának megjelenésére készül. Természetesen divattal megfűszerezve, a legjobb márkákkal és tervezőkkel együtt működve. Az album egyik nagy slágere, a Physical című szám.

„Ez az élet szépsége: egy lélek elhagy bennünket, és egy új érkezik” –mondta a modell édesanyja, Yolanda. Gigi Hadid jelenleg családi farmjukon él Pennsylvania-ban, ami ideális hely a gyerekszüléshez. Hadid Instagram-bejegyzései alapján a várandósság napjait ízletes ételek készítésével tölti a konyhában. A modell Zigi nevű kisbabája az ősz folyamán láthatja meg a napvilágot.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet