Dua Lipa a New York-i Divathét kollekcióiban éli a popsztárok életét egy reklámfilmben

Dua Lipa új albumának előkészületei mellett közreműködött egy a New York-i Divathét kollekcióit bemutató humoros kisfilm elkészítésében is.

Az elmúlt években az albán származású brit énenesnő igazi stílusirányzatot hozott létre. Az őzike szemű, brit popsztár az áprilisban megjelenő Future Nostalgia című albumának megjelenésére készül. Természetesen divattal megfűszerezve, a legjobb márkákkal és tervezőkkel együtt működve. Az album egyik nagy slágere, a Physical című szám.

Dua Lipa
/ Fotó: Jordan Strauss

A New York-i Divathét 2020-as őszi kollekcióhoz készült  egy Dua’s World című reklámfilm is, amelyben a ruhák mellett sztár elragadó stílusáé a főszerep. A helyszín egy ’90-es évek sitcomját idézi, amely a divatkedvelő énekesnő egy napját mutatja be, írja a Vogue.

Dua Lipa: Hogy kerül egy angliai albán lány a Szigetre? / ContextUs

A közvélekedéssel ellentétben, Dua Lipa igazi, eredeti és egyetlen neve: Dua Lipa. Tádám! Valóban meglepő, hiszen tökéletes ál/művésznévnek hat – milyen nyelvben lehetnek ilyen szavak igazából és komolyan veendően, mint Dua és Lipa? Hát, az albánban, mert Dua Lipa szülei mindketten Albániában születtek. A Dua jelentése egyébként „szerelem”.

A kisfilmben láthatjuk, ahogy Lipa a New York-i Divathét legmenőbb márkáinak a Marc Jacobs, Tom Ford és Eckhaus Latta lenyűgöző darabjait próbálgatja.

Hiszen egy lánynak a legnagyobb problémája, hogy mit is viseljen vacsorára, hiszen a sztárok is csak emberek.

Dua Lipa Stars in Her Own Sitcom | Vogue

Welcome to Dua’s World. Dua Lipa lives her pop star fantasy in the best of New York Fashion Week’s collections. Starring Dua Lipa The Butler – Robert Resnick…

Az videón megnézheted, ahogy az énenekesnő egy sitcom szereplőjeként a Divathét legszebb darabjait viseli.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból