Dukai Regina megkönnyebbült, hogy koronavírusos, de legalább sokat fog olvasni

Dukai Regina modell-énekes az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy pozitív lett koronavírusra. Azonban mint írta, örül neki.

Nem tapasztalt komolyabb tüntetet

Dukai Regina az Instagram-oldalán közzétett fotó alatti szöveget úgy kezdte, hogy komolyabb tüntetet nem tapasztalt, mindössze “elviselhető ízületi fájdalmakat”. Azonban hozzátette, hogy az ízületi fájdalmak önmagukban nem adtak okot arra, hogy teszteltesse magát.

Dukai Regina Koronavirusos
Dukai Regina modell-énekes / Fotó: H&M Magyarország hivatalos Instagram-oldala

Mint kifejtette, ennek oka, hogy “örököltem ezt-azt a szüleimtől, és a sok jó mellett ezt is megkaptam tőlük, viszont az egyik családtagom nem érezte jól magát, és ezért döntöttem egy újabb teszt mellett.”

Sokat fog olvasni karanténban

Szombaton tudta meg, hogy tesztje pozitív lett. Rettegett a vírustól, de tudta, hogy egyszer átesik rajta, így pedig inkább attól tartott, mi lesz, ha megfertőz valakit. Maszkot viselt, fertőtlenített, kerülte a a nagyobb edzőtermeket és a családját is.

Tudtam, hogy előbb-utóbb át fogok én is esni rajta, és most, hogy megtörtént/történik, az aggodalom mellett egy furcsa megkönnyebbülést érzek. Úgy gondolom, ez azért lehet, mert azon szerencsések közé tartozom, akik remélhetőleg ennyi tünettel túl lesznek rajta!

– olvasható a bejegyzésben. 

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Írt arról is, hogy nem fog karanténnaplót vezetni, csak arra akarja felhívni követői figyelmét, hogy “hiába nincsenek tüneteink, attól még fertőzhetünk, és igenis fontos, hogy betartsuk a szabályokat, és maszkot viseljünk, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy mihamarabb a hátunk mögött hagyjuk ezt a megterhelő, szomorú időszakot.”

Mint Dukai írta, feltalálja magát a karantén alatt, sokat főz, lakást dekorál, takarít, olvas, takarít és jógázik.

Az utóbbi időben egyre több magyar híresség is megfertőződött. MajkaDukaival ellentétben – a tapasztalatait YouTube-csatornáján számol be. Marge, a Váratlan nyár énekese azt mondta a vírusról, hogy “olyan fájdalmaim voltak, amik azonosítatlanok voltak eddig.”

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból