A koronavírus-járvány alatt több hazai híresség is új, rövidebb frizurára vágyott. Ezúttal Dukai Regina modell mutatta meg, milyen lett az eredmény.

“Picit rövidebb, picit szőkébb”

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Détár Enikő rövidebbre vágattatta haját – még árufeltöltőnek is állt, hogy fedezze kiadásait. Ezúttal pedig Dukai Regina tett hasonlóképp.

Dukai Regina Rovidebb Haja
/ Fotó: Dukai Regina Hviatalos Instagram-Oldala

A modell-énekesnő az Instagram-oldalán mutatta meg új frizuráját, a képhez pedig annyit írt: “picit rövidebb, picit szőkébb!” A kommentekre adott egyik válaszából az is kiderül, hogy most póthaja sincsen.

A követőinek nagyon tetszik

Végigolvasva több hozzászólást, egybehangzó vélemények szerint nagyon kedvelik a követői Dukainak új külsejét. Az egyik meg is jegyzi, hogy olyan, mint a Jóbarátok 7. évadában Rachelnek, akit Jennifer Aniston alakított. És alakítani is fog a különleges, új epizódban. Bár a koronavírus-járvány miatt tolniuk kell a forgatás kezdetét. Egyébként Aniston felajánlotta a rajongóknak, hogy betekinthetnek a forgatásba.

https://www.instagram.com/p/B_4tXcZl-Pf

Dukai frizuráját Kozma Norbert készítette, aki a héten nyitott ki újra.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Norbi maszkban, kesztyűben volt végig, én szintén maszkban végig és csak mi ketten voltunk. Szóval így biztonságban éreztem magam![/perfectpullquote]

– nyugtatta meg a modell-énekesnő a követőket egyik hozzászólásában. Dukai Regina tavaly szeptemberben a Jakupcsek Pluszban még hátközépig érő tincsekkel szerepelt.

https://www.instagram.com/p/B16JnXClKu4/

Később rövidebbre vágatta a fürtjeit, most pedig, a fotó tanúsága szerint, csak vállig ér a haja.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet