Az áldozat családja biztos benne, hogy V.Csabát látták eltűnni a Dunában az augusztusi tűzijáték előtt.

Augusztus 27-én az elhalasztott tűzijáték előtt, nem sokkal délután három órakor érkezett a bejelentés arról, hogy láttak egy férfit eltűnni a Dunában a Margit-híd budai hídfője és a Margit-sziget között. A férfi segítségért kiabált, kapálózott, de végül elnyelte a víz. 

Augusztus 30-án egy holttestet találtak a Szabadság-hídnál, a DNS-vizsgálat eredménye szerint az áldozat V.Csaba volt. A családja biztos benne, hogy a 27-én látott férfi is ő volt, írjaBlikk.

Csaba augusztus 27-én 13 óra 23 perckor hívott fel utoljára telefonon. Ezt követően már semmilyen életjelet nem adott magáról aznap, holott korábban anyámat és engem is mindennap többször felhívott telefonon

– mondta Csaba egyik családtagja.

Roppant zavaró, hogy nem tudják, hogyan került a vízbe. Pedig szerintem vannak olyan kamerafelvételek, amelyeket megnézve kiderülhetne az igazság. Megnyugvást jelentene a családnak, ha tudnánk, hogy mi történt vele

– tette hozzá a rokon, aki biztos benne, hogy Csaba nem ugrott a folyóba, semmi előjele nem volt annak, hogy véget akart volna vetni az életének, és aznap költözött volna be új, egy nappal előtte kifizetett albérletébe. 

A rendőrség közölte, hogy mivel nem merült fel idegenkezűség vagy bűncselekmény gyanúja, ezért közigazgatási eljárásban vizsgálják az eset körülményeit. Arra vonatkozóan viszont nincs adat, hogy mikor és milyen körülmények között került a folyóba a férfi.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet