Dwayne Johnson egymás után két évben is megszerezte a legjobban fizetett színésznek járó elismerést.

Tavalyhoz képest kétmillióval lemaradt

Dwayne Johnson 2019. június és 2020. június között összesen 87 és fél millió dollárt vághatott zsebre, ebből csak a Netflix által nemrég forgatott Red Notice-ért 23 és fél milliót, írja a Variety. Bár az idei eredmény egy kicsit kevesebb mint a tavalyi év 89,4 millió dolláros keresete – többek között a Jumanji: A következő szint című filmért kapott –, de így is övé az elsőbbség.

Dwayne Johnson Legjobban Fizetett Sztar
Dwayne Johnson / Fotó: The Independent

Johnson legelőször 2016-ben került 64,5 millió dolláros keresetével a legjobban kereső sztárok listájának élére.

Számos ismert színész követi Johnsont a listán

A listán alig marad le Johnson mögött a trollkodni is szerető Ryan Reynolds a 71,5 millió dolláros vagyonával. Reynolds szintén szerepelt a Red Notice Netflix-filmben, de játszott a streaming-szolgáltató Hatan az alvilágból című akciófilmjében is. A szerepekért külön-külön 20 millió dollárt fizetett neki a Netflix.

Dwayne Johnson és Jason Statham halálos iramban aprítják a rosszfiúkat közös filmjükben

A rendező, David Leitch keze alá Chirs Morgan forgatókönyvíró dolgozott, aki az előző részeket is írta. A Universal stúdió legújabb Halálos iramban spin-off-jában, a Hobbs és Shaw című részben Dwayne Johnson és Jason Statham keménykednek majd. A film története Luke Hobbs (Johnson) és Deckard Shaw (Statham) karaktereire fókuszál, akiknek együtt kell működniük, ha meg akarják menteni a világot.

A legjobban kereső színészek között ott van Mark Wahlberg 58 millióval, Ben Affleck 55 millióval, a Halálos iramban-filmek sztárja, Vin Diesel 54 millióval is. Will Smith, az Oscar-díjról mellőzött, Adam Sandler és Jackie Chan is felkerültek a listára, tehát ők sem panaszkodhatnak az elmúlt egy év bevételei miatt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet