Nem először szembesült vele Dwayne Johnson, hogy az autókat nem az ő alkatára tervezik – ezúttal a legújabb filmje, a Red Notice forgatásán derült ki, hogy egy Porsche Taycan is kicsi neki.

Apróbb nehézségek

88 millió dolláros költségvetésével a jövőre érkező Red Notice a Netflix eddigi legdrágább produkciójának ígérkezik, olyan sztárok szerepelnek benne, mint Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds.

Dwayne Johnson Porsche Magassaga Red Notice
Dwayne Johnson Színész / Fotó: Getty Images

A forgatást idén egyszer már le kellett állítani a pandémia miatt, majd ősszel újra folytatták, de nem minden nehézség nélkül, amiről most a Szikla osztott meg részleteket.

Hiába próbálkozott keservesen

“Na, találjátok ki, már megint ki olyan nagy, hogy nem fér be egy sportautóba, és ezért újra kell szervezni a forgatást?” – írta az Instagram-oldalán, ahol el is mesélte a sztorit.

A rendező Rawson Marshall Thurber arra kérte, hogy lazán pattanjon be az elektromos Porschébe, a Szikla pedig hiába próbálkozott keservesen, csak nem sikerült bepréselnie magát a Taycanba.

Kapcsolódó cikk

Dwayne szerint, aki idén ismét a legjobban kereső színészek képzeletbeli lista élén szerpelt, hónapokig tartott a szervezés, mire kifizették és a forgatás helyszínére szállították a Porschét, hogy kiderüljön, egyszerűen túl széles a válla ahhoz, hogy beférjen.

Már meggyűlt a baja az autókkal

Nem veszett kárba az egész jelenet, mert a rendező kitalálta, hogyan vehetné fel a Sziklát úgy, mintha simán bepattant volna a Porschébe.
A megoldást 2021-ben nézhetjük meg a Netflixen.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy a Szikla és a szuperautók nem illenek össze.

Öt éve egy LaFerrariról derült ki, hogy az ajtónyílását nem Dwayne Johnson vállaira szabták.

Facebook

No Description

Még a filmtörténelemben sem ez az első alkalom, amikor a színész túl nagyra nőtt a neki szánt autóhoz: a november elején elhunyt Sean Connery magas termete miatt építettek roadstert a Toyota 2000GT-ből, ami mára a világ egyik legértékesebb autójává vált.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet