Dzsúdló új dala vasárnap debütált, amelyhez egyben klip is készült: itt a Hiszti. Annyira magával húz, hogy megmentheti az egyetemisták buliszezonját.

Hirdetés

Fél évvel ezelőtt tűnt fel Dzsúdló (eredeti nevén Juhász Márton) a zenei platformon az Unom dalával. Nem hezitált, hiszen azonnal klippel debütált. Ezt követte a Baj lesz, a Minden és a vasárnap kijött Hiszti.

Dzsúdló

A legutóbbi két dalnak az a Schmidt Gergő (Tembo) vállalta a produceri, operatőri munkát és a masterelést, aki a ByeAlex fémjelezte Senkise formációval dolgozik együtt. Így nem véletlen az áthallás. Dzsúdló dalszövegei azonban nem erőlteti az Y és Z generáció trendi szókapcsolatait. De nem is vállal sokat bennük. Mindazonáltal úgy behúznak a dallamok, hogy meglepődnénk, ha az előttünk álló buliszezonban nem a Hiszti szólna minden egyetemi bulin és alapvetően ne válna slágerré.

szoktatok hisztizni? 09.08 @borsokaki @deneskollar #hiszti

246 Likes, 0 Comments – @dzsudlo on Instagram: “szoktatok hisztizni? 09.08 @borsokaki @deneskollar #hiszti”

A Hiszti klipjének rendezését Kollár Dénes jegyzi.

Maier Péter: „A sikerfaktort abban látom, ha összevissza próbálkozom mindennel” – Interjú

Igazából a fogadtatás meg a pontok után lehetett tudni, hogy akkor ez most megvan. Nem emlékszem, mit éreztem, mert épp egy lánnyal próbáltam összenézni. Nyilván nem sikerült, de még akkor is őt bámultam, amikor az eredményhirdetés volt. A nevét nem tudom, hátha olvassa ezt az interjút.

Dzsúdló, azaz Juhász Márton nem ismeretlen a slam poetryben jártasaknak. Két évvel ezelőtt, 2017-ben Maier Péter és Juhász nyerte az 5. Team Slam Országos Bajnokságot. Ebből alakult meg a sideprojektjük, a The Coworkers, amihez Pintér Kristóf “Signo” csatlakozott mint dobos-basszeros.

Dzsúdló – HISZTI ( Official Music Video )

Fotofóbia 2019 Facebook: https://www.facebook.com/dzsudlodzsudlo Instagram: https://www.instagram.com/dzsudlo/ Spoty: https://open.spotify.com/artist/3PMRY3PR5xAe5UpRfPPuaG Producer: Schmidt Gergő aka.

A Szelidi-tónál felvett, YouTube-on megosztott klip leírása alapján biztosra vehető, hogy készül a lemez.

Hirdetés