Követem Trash Egy 19 éves fiú azt hazudta az anyjának, hogy...

Egy 19 éves fiú azt hazudta az anyjának, hogy elrabolták, mert szüksége volt 36 ezer forintra

Promóció

A Dél-Kaliforniában élő E. Franklin megszorult, így ahogy lenni szokott, az édesanyjához fordult. A sztori érdekessége, hogy nem zsebpénz, hanem váltságdíj apropóján.

Promóció

A 19 éves E. Franklin szüksége lett volna 130 dollárra, ami hozzávetőlegesen 36 ezer forint. Ahogy számos tinédzser, úgy E. is a szüleihez fordult, pontosabban az édesanyjához. Azonban nem zsebpénzként folyamadott ehhez, hanem megtervezte a saját elrablását, annak teóriáját.

Egy barátjával kitalálták, hogy elhitetik E. édesanyjával, hogy elrabolták a fiát, így a váltságdíjból meglesz a 130 dollár.

Nem is álltak meg elméletben, hiszen január 22-én egy ismeretlen férfihang fenyegetőzött, mondván, megöli a fiát, ha nem kap 130 dollárt. Itt jegyeznénk meg, hogy már itt gyanúsnak kellett volna lenni, hogy 130 dollár a váltságdíj.

/ Fotó: Getty Images

E. nem bízott semmit a véletlenre: a telefonkagylóból hallattatta segélykiáltását, hogy hiteles maradjon édesanyja előtt a terv.

Bébiszitterek fedték fel a legbizarrabb szabályokat, amiket a szülők állítottak

Kétségkívül nehéz feladat egy gyerekre vigyázni. De a bébiszitterek Reddit es posztjai alapján az igazi kihívást gyakran a szülők jelentik. Mint kiderült, néhány anyuka és apuka meglehetősen furcsa és nevetséges elképzeléssel rendelkezik a gyerekei neveltetését illetően. Az anyuka egy baráttól értesült az ingyen órákról, és megkérdezte az oktatót, csatlakozhatna-e a fia a csoporthoz.

Az “emberrablók” azt követelték, tegye a pénz a saját házuknál lévő postaládába, ahonnét később ők felkapják a zsákmányt.

És itt jön a csavar: annyira megijedt az anya, hogy hívta a rendőrséget, akik lenyomozták a számot. Két nappal később elkapták E.-t és barátját zsarolás vádjával, írja a Complex.

ForrásComplex
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3