Egy 19 éves fiú azt hazudta az anyjának, hogy elrabolták, mert szüksége volt 36 ezer forintra

A Dél-Kaliforniában élő E. Franklin megszorult, így ahogy lenni szokott, az édesanyjához fordult. A sztori érdekessége, hogy nem zsebpénz, hanem váltságdíj apropóján.

A 19 éves E. Franklin szüksége lett volna 130 dollárra, ami hozzávetőlegesen 36 ezer forint. Ahogy számos tinédzser, úgy E. is a szüleihez fordult, pontosabban az édesanyjához. Azonban nem zsebpénzként folyamadott ehhez, hanem megtervezte a saját elrablását, annak teóriáját.

Egy barátjával kitalálták, hogy elhitetik E. édesanyjával, hogy elrabolták a fiát, így a váltságdíjból meglesz a 130 dollár.

Nem is álltak meg elméletben, hiszen január 22-én egy ismeretlen férfihang fenyegetőzött, mondván, megöli a fiát, ha nem kap 130 dollárt. Itt jegyeznénk meg, hogy már itt gyanúsnak kellett volna lenni, hogy 130 dollár a váltságdíj.

police tape 2019
/ Fotó: Getty Images

E. nem bízott semmit a véletlenre: a telefonkagylóból hallattatta segélykiáltását, hogy hiteles maradjon édesanyja előtt a terv.

Bébiszitterek fedték fel a legbizarrabb szabályokat, amiket a szülők állítottak

Kétségkívül nehéz feladat egy gyerekre vigyázni. De a bébiszitterek Reddit es posztjai alapján az igazi kihívást gyakran a szülők jelentik. Mint kiderült, néhány anyuka és apuka meglehetősen furcsa és nevetséges elképzeléssel rendelkezik a gyerekei neveltetését illetően. Az anyuka egy baráttól értesült az ingyen órákról, és megkérdezte az oktatót, csatlakozhatna-e a fia a csoporthoz.

Az “emberrablók” azt követelték, tegye a pénz a saját házuknál lévő postaládába, ahonnét később ők felkapják a zsákmányt.

És itt jön a csavar: annyira megijedt az anya, hogy hívta a rendőrséget, akik lenyomozták a számot. Két nappal később elkapták E.-t és barátját zsarolás vádjával, írja a Complex.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból