Követem Trash Egy 19 éves fiú azt hazudta az anyjának, hogy...

Egy 19 éves fiú azt hazudta az anyjának, hogy elrabolták, mert szüksége volt 36 ezer forintra

Promóció

A Dél-Kaliforniában élő E. Franklin megszorult, így ahogy lenni szokott, az édesanyjához fordult. A sztori érdekessége, hogy nem zsebpénz, hanem váltságdíj apropóján.

Promóció
- Advertisement -

A 19 éves E. Franklin szüksége lett volna 130 dollárra, ami hozzávetőlegesen 36 ezer forint. Ahogy számos tinédzser, úgy E. is a szüleihez fordult, pontosabban az édesanyjához. Azonban nem zsebpénzként folyamadott ehhez, hanem megtervezte a saját elrablását, annak teóriáját.

Egy barátjával kitalálták, hogy elhitetik E. édesanyjával, hogy elrabolták a fiát, így a váltságdíjból meglesz a 130 dollár.

Nem is álltak meg elméletben, hiszen január 22-én egy ismeretlen férfihang fenyegetőzött, mondván, megöli a fiát, ha nem kap 130 dollárt. Itt jegyeznénk meg, hogy már itt gyanúsnak kellett volna lenni, hogy 130 dollár a váltságdíj.

/ Fotó: Getty Images

E. nem bízott semmit a véletlenre: a telefonkagylóból hallattatta segélykiáltását, hogy hiteles maradjon édesanyja előtt a terv.

Bébiszitterek fedték fel a legbizarrabb szabályokat, amiket a szülők állítottak

Kétségkívül nehéz feladat egy gyerekre vigyázni. De a bébiszitterek Reddit es posztjai alapján az igazi kihívást gyakran a szülők jelentik. Mint kiderült, néhány anyuka és apuka meglehetősen furcsa és nevetséges elképzeléssel rendelkezik a gyerekei neveltetését illetően. Az anyuka egy baráttól értesült az ingyen órákról, és megkérdezte az oktatót, csatlakozhatna-e a fia a csoporthoz.

Az “emberrablók” azt követelték, tegye a pénz a saját házuknál lévő postaládába, ahonnét később ők felkapják a zsákmányt.

És itt jön a csavar: annyira megijedt az anya, hogy hívta a rendőrséget, akik lenyomozták a számot. Két nappal később elkapták E.-t és barátját zsarolás vádjával, írja a Complex.

Promóció
ForrásComplex
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3