[adinserter block="1"]

Eatbrain Night az A38 Hajón: Synergy, Mizo és Jade

A karácsonyi bejglik és töltött káposzták előtt jó, ha az ember szétbulizza magát. Az Eatbrain pedig erre jó alkalom az A38 Hajón.

Mára az Eatbrain számít az első számú magyar kiadónak a drum and bass-bulikat nézve. Több partyt szerveztek már az Akváriumba és az A38 Hajóra is. 

Ezúttal az orosz-magyar kapcsolatot tovább erősíti az Eatbrain. Jade (HU) mellett Synergy és Mizo pörgeti a pult mögött. 

Ha lehetne kategóriát felállítani, akkor a neurofunkba tennénk Jade-t. A technoidhoz hasonlítható, de a drum and bass egy fokkal lágyabb vonala. Torzított szintetizátorhangok, sci-fi témák, pörgős dobalapok jellemzik. Képviselői között szerepel PHACE, Noisia, Prexile, Break, Mayhem, Apex, Spor és az említett Jade is.

22713398 1804043702957222 8207152587517315542 o
/ Fotó: Jade hivatalos Facebook-oldala

És ezen a vonalon igen hamar nemzetközi népszerűségre tett szert a magyar zenei producer. A kiadó a magyar producerek mellett külföldi tehetségeket is felkarol. Innen indult a ma már elképesztően népszerű osztrák Mefjus, akit a Noisia menedzsmentje segít vagy az orosz Teddy Killerz, akiket Andy C szerződtetett le Ram nevű kiadójához, és Skrillex is támogat.

Az Eatbrain klubestjei világszerte népszerűek.

Jade, Mindscape és az Eatbrain-csapat megfordult már Európa számos országa mellett Kolumbiában és Ausztráliában, Jade jelenleg egy USA-turnéra készül áprilisban.

Line up: 

Synergy_music (RUS)
Mizo (RUS)
Jade 
Unofficial: HORNS
Kryptomedic (USA)

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. december 22., 23:30

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Jegyár: 2, 900 HUF elővételben, 3, 400 HUF helyszínen

Jegyfoglalás: ITT

legolvasottabb

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból