Követem Sztárok Apa lesz Ed Sheeran, Cherry Seabornnal várják első gyermeküket

Apa lesz Ed Sheeran, Cherry Seabornnal várják első gyermeküket

Promóció

Ugyan a hírt egy ideig eltitkolták a nyilvánosság elől, Ed Sheeran és felesége, Cherry Seaborn első gyermeküket várják. 

Az énekes édesapa lesz

Promóció
- Advertisement -

Ed Sheeren és felesége, Cherry Seaborn első gyermeküket várják, ám a hírt a karantén ideje alatt eltitkolták a nyilvánosság elől. A Hollywood Life értesülése szerint Seaborn már a harmadik trimeszterben jár.

Ed Sherran és Cherry Seaborn első gyermeküket várják / Fotó: Getty Images

Ed Sheeran és Cherry Seaborn szerelme az iskolás éveik során bontakozott ki, ami végül házassággal folytatódott. Most pedig első gyermeküket várják, aki a nyár vége felé érkezhet meg. Ed Sheeran 2019 decemberében jelentette be, hogy újabb szünetet tart, miután két évig folyamatosan úton volt a Divide turnéja folytán. Ennek során többek között a Sziget fesztivál Nagyszínpadán is feltűnt. A tavaly télen bejelentett szünetet követően azonban az énekes feleségével idillikus családi kör megalapítására és annak pillanatainak élvezésére törekszik.  A gyermek érkezésének az egész családjuk örül. A karantén pedig megfelelő indokot és tökéletes időzítést kínált számukra, hogy a Cherry Seaborn várandós időszakát elrejtsék a nyilvánosság elől. 

Emlékezz a névre

Ed Sheeran és Cherry Seaborn 11 éves koruk óta ismerik egymást. Közeli cimborák voltak, miközben a Thomas Mills Középiskolába jártak Suffolkban. A 29 éves Ed ezt követően énekes-dalszerzőként világszerte sikeres lett, majd 2015-ben újra kapcsolatba lépett a 28 éves Cherry-vel. Sheeran 2018. január 20-án jegyezte el párját, az esküvőre az év decemberében került sor egy Suffolk-i birtokon. 

Ed Sheeran eladta a gitárját, hogy a rákbeteg rajongóján segítsen

Az angliai Hornchurch-ben élő Suzi Aries 2017 januárjában szembesült azzal, hogy petefészekrákja van, ráadásul annak egy ritka, agresszív fajtájával küzd. Elkezdett kemoterápiára járni és gyógyszeres kezelést is kapott, de ezek sajnos egy idő után már nem segítettek rajta, ezért csak egy lehetősége maradt: egy immunterápiás gyógyszer, ami viszont nem volt elérhető a brit egészségügyi szolgálatnál.

Ed Sheeran Remember The Name száma ugyanazon a napon jelent meg, amelyen az esküvőre is sor került, ebben pedig szerelmét az énekes már mint feleségét emlegeti. A Perfect dalszerzője ezzel a finom fogással hozta nyilvánosságra a nagy hírt.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3