Néhány pere kezdődött el Ed Sheeran koncertje a Sziget Fesztiválon. A Halott Pénz egyik frontembere, Járai Márk pedig egy órája osztotta meg közösségi oldalán, milyen meglepetést kapott a világsztártól.

Járai Márk, a Halott Pénz egyik frontembere és Ed Sheeran tipikus esete a két tehetség találkozásának. Sheeran kétségtelenül a Sziget Fesztivál az egyik legnagyobb húzóneve. Ezt mi sem bizonyítja, hogy pár órán belül elkapkodták a jegyeket a 7-ei napra.

Ed Sheeran1
Ed Sheeran / Fotó: Nme

Sőt, a nyomás hatására kibővítették a 7-ei létszámot a szervezők, így több Ed Sheeran-rajongó láthatja élőben a kedvencét. Azt nem tudjuk, Járai Márk, a Halott Pénz énekese már az első turnusban megvette-e a jegyét, de az biztos, hogy megtekinti a koncertet.

Elstartolt a Sziget Fesztivál 2019, és máris telt ház van Ed Sheeran miatt

Végre ez is eljött és ismét elkezdődik a nyár legönfeledtebb hete, a Sziget. Az első napon máris a brit szupersztár, Ed Sheeran első magyarországi koncertjén énekelhetjük vele a slágereit. Nézzük még, mit kínál a Sziget nyitónapja. sziget ed sheeran, sziget fesztivál 2019 fellépők

Sőt, ha már ott volt, akkor megajándékoztatta magát Sheerannel. Alig egy órája töltötte fel a közösségi oldalaira a fotót, amelyen jól látszik: Sheeran aláírta a gitárját. Mint írta a Facebook-posztjában: “A másik gitár is aláírva!”

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A Halott Pénz szintén nagyszínpadon előadó. A zenekar nyitja a headlinerek pódiumát szombaton, augusztus 10-én, 16 órától.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet