Fesztivál Hatalmas meglepetést kapott a magyar énekes a világsztártól a...

Hatalmas meglepetést kapott a magyar énekes a világsztártól a Sziget Fesztiválon

Promóció

Néhány pere kezdődött el Ed Sheeran koncertje a Sziget Fesztiválon. A Halott Pénz egyik frontembere, Járai Márk pedig egy órája osztotta meg közösségi oldalán, milyen meglepetést kapott a világsztártól.

Promóció
- Advertisement -

Járai Márk, a Halott Pénz egyik frontembere és Ed Sheeran tipikus esete a két tehetség találkozásának. Sheeran kétségtelenül a Sziget Fesztivál az egyik legnagyobb húzóneve. Ezt mi sem bizonyítja, hogy pár órán belül elkapkodták a jegyeket a 7-ei napra.

Ed Sheeran / Fotó: NME

Sőt, a nyomás hatására kibővítették a 7-ei létszámot a szervezők, így több Ed Sheeran-rajongó láthatja élőben a kedvencét. Azt nem tudjuk, Járai Márk, a Halott Pénz énekese már az első turnusban megvette-e a jegyét, de az biztos, hogy megtekinti a koncertet.

Elstartolt a Sziget Fesztivál 2019, és máris telt ház van Ed Sheeran miatt

Végre ez is eljött és ismét elkezdődik a nyár legönfeledtebb hete, a Sziget. Az első napon máris a brit szupersztár, Ed Sheeran első magyarországi koncertjén énekelhetjük vele a slágereit. Nézzük még, mit kínál a Sziget nyitónapja. sziget ed sheeran, sziget fesztivál 2019 fellépők

Sőt, ha már ott volt, akkor megajándékoztatta magát Sheerannel. Alig egy órája töltötte fel a közösségi oldalaira a fotót, amelyen jól látszik: Sheeran aláírta a gitárját. Mint írta a Facebook-posztjában: “A másik gitár is aláírva!”

Mark Jarai

Már nincs sok hátra a duplakoncertig, én nagyon készülök! Ez lesz i… dei utolsó egyszálgitáros koncertem Budapesten (és egész télen), így ha mindenképp jönnél, akkor az alábbi linken tudsz jegyet vásárolni: https://tixa.hu/jarai_2019120506_ellato…

A Halott Pénz szintén nagyszínpadon előadó. A zenekar nyitja a headlinerek pódiumát szombaton, augusztus 10-én, 16 órától.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3