Hallgatom Ed Sheeran megfáradt a rekordok döntésében, 18 hónapig nem...

Ed Sheeran megfáradt a rekordok döntésében, 18 hónapig nem koncertezik

Promóció

Szomorú hírt közölt Ed Sheeran rajongóival a legutolsó koncertjén. A Grammy-díjas előadó két év folyamatos turnézás után pihenőre megy. A Divide Tour az énekes leghosszabb és a zenetörténelem legsikeresebb koncertsorozata volt.

Promóció
- Advertisement -

Ipswich-ben ért véget Ed Sheeran kétéves turnéja, ahol a brit művész bejelentette: legalább 18 hónap szünetet tart, írja a MetroSzerinte az olyan érzés, mintha hosszú idő után szakítana a barátnőjével.

Búcsúzik Ed Sheeran / Fotó: Shutterstock

A valóságban azonban persze nincs erről szó, sőt. Sheeran decemberben vette feleségül Cherry Seabornt, és éppen vele szeretne lenni minél többet a szünet alatt. Ugyanakkor már korábban hozzátette, akár 10 évre is parkolópályára teszi a zenélést, ha családalapításról van szó.

Alig 28 éves és szobrot kapott Ed Sheeran az oroszoktól

alakját megörökítették Moszkvában, egy hatalmas szobrot mintáztak a zenészről. A 16 láb magas Ed Sheeran-szobrot a Gorkij Park ban állították fel, ezzel reklámozva a városban történő fellépését. Az emlékmű a zenészt ábrázolja az oldalán fekve, könyökölve. A gigantikus Sheeran piros nadrágot, fehér zoknit és fehér feliratos inget visel, napszemüvegben.

Divide Tour 775,6 millió dollár bevételt hozott 8,9 millió eladott jegyből. Ezzel a U2, a Rolling Stones és a Guns n’ Roses koncertsorozatainál is többet termelt. Az angol zenész a világ számos neves fesztiválján megfordult, köztük idén augusztusban a Szigeten is.

Promóció
ForrásMetro
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3