Szomorú hírt közölt Ed Sheeran rajongóival a legutolsó koncertjén. A Grammy-díjas előadó két év folyamatos turnézás után pihenőre megy. A Divide Tour az énekes leghosszabb és a zenetörténelem legsikeresebb koncertsorozata volt.

Ipswich-ben ért véget Ed Sheeran kétéves turnéja, ahol a brit művész bejelentette: legalább 18 hónap szünetet tart, írja a MetroSzerinte az olyan érzés, mintha hosszú idő után szakítana a barátnőjével.

Ed Sheeran Divide Tour Szünet
Búcsúzik Ed Sheeran / Fotó: Shutterstock

A valóságban azonban persze nincs erről szó, sőt. Sheeran decemberben vette feleségül Cherry Seabornt, és éppen vele szeretne lenni minél többet a szünet alatt. Ugyanakkor már korábban hozzátette, akár 10 évre is parkolópályára teszi a zenélést, ha családalapításról van szó.

Alig 28 éves és szobrot kapott Ed Sheeran az oroszoktól

alakját megörökítették Moszkvában, egy hatalmas szobrot mintáztak a zenészről. A 16 láb magas Ed Sheeran-szobrot a Gorkij Park ban állították fel, ezzel reklámozva a városban történő fellépését. Az emlékmű a zenészt ábrázolja az oldalán fekve, könyökölve. A gigantikus Sheeran piros nadrágot, fehér zoknit és fehér feliratos inget visel, napszemüvegben.

Divide Tour 775,6 millió dollár bevételt hozott 8,9 millió eladott jegyből. Ezzel a U2, a Rolling Stones és a Guns n’ Roses koncertsorozatainál is többet termelt. Az angol zenész a világ számos neves fesztiválján megfordult, köztük idén augusztusban a Szigeten is.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet