Ed Sheeran énekes-dalszerző terveit készíti hatalmas angol vidéki birtokának szokatlan bővítésére: egy sírkamrára.

Kell birtokán egy hely, ahol el lehet vonulni, imádkozni és ünnepelni

A helyi tervezési hatósághoz benyújtott kérelemben a szupersztár megbízásából dolgozó építészek terveket nyújtottak be egy sírkamrához, amely a kelet-angliai Suffolkban található otthona területén egy kápolna alatt feküdne, írja a CNN.

A 30 éves Grammy-díjas , akinek legutóbbi albuma a = (ejtsd: “equals”) címet viseli, tavaly engedélyt kapott arra, hogy a földjén egy hajó alakú kápolnát építsen, csigalépcsővel és galériával kiegészítve. A december 24-én benyújtott új tervezési kérelem azt kéri, hogy egy kis kriptát építhessen be az épületbe.

A kápolnát azért építik, hogy “fontos igény kielégítésére szolgáljon az elvonulás, a merengés és az ima, a legfontosabb élet és családi mérföldkövek, családi és társasági összejövetelek, házasságkötések (és) keresztelők megünneplésére” – olvasható a kápolna engedélyezésére benyújtott dokumentumban.

Ed Sheeran egy kriptát építtetne, hogy vendégei békében kapcsolódhassanak ki nála

Ed Sheerannak “a világ minden tájáról” érkeznek vendégei, köztük az Egyesült Államokból, Írországból, Ghánából, Nigériából, Ázsiából és Ausztráliából.

Így a kérelmező igyekszik olyan teret biztosítani, ahol ő, családja és ezek a különböző emberek elvonulhatnak elmélkedésre, imára és kikapcsolódásra, hogy találkozzanak (,) ünnepeljenek és meditáljanak békében és biztonságban a zavaroktól.

A kérelemmel együtt benyújtott egyéb közokiratok szerint Sheeran ingatlana egy nagy nyaralóból, tavakból, rétből, narancskertből és számos melléképületből áll.

A temetkezési zóna pontos rendeltetését a tervezési kérelem nem ismertette.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet