Alig 28 éves és szobrot kapott Ed Sheeran az oroszoktól

Ed Sheeran tiszteletére szobrot állítottak Moszkvában egy fellépése miatt, írja a Design Taxi.

Ed Sheeran alakját megörökítették Moszkvában, egy hatalmas szobrot mintáztak a zenészről. A 16 láb magas Ed Sheeran-szobrot a Gorkij Parkban állították fel, ezzel reklámozva a városban történő fellépését.

Ed Sheeran szobor moszkva
Ed Sheeran szobor Moszkvában / fotó: Billboard

Az emlékmű a zenészt ábrázolja az oldalán fekve, könyökölve. A gigantikus Sheeran piros nadrágot, fehér zoknit és fehér feliratos inget visel, napszemüvegben.

Ed Sheeran az új lemezével összehozta Eminemet és 50 Centet, akik tíz éve zenéltek közösen utoljára

A 28 éves zenész, dalszerző, énekes, Ed Sheeran két kislemezt már megjelentetett új anyagáról. Az egyik az I Don’t Care volt, amelyet Justin Bieberrel készített, öt hétig vezette a brit listát. A másik pedig a Cross Me, ebben Chance the Rapper és PnB Rock működött közre, írja a The Guardian .

A szokatlan tiszteletadás a Yandex Music és a Warner Music Russia közös együttműködéseként született. A sztár rajongói nem tudnak betelni a hatalmas szoborral és a közösségi média segítségével fejezik ki izgalmukat. Az egyik Twitter-felhasználó az álmok beteljesedésének nevezte a szobrot. Sheeran a moszkvai Otkritie Arenában lép fel július 19-én.

A Sziget Fesztivál engedett a nyomásnak, így Ed Sheeran koncertjére újra lehet jegyet kapni

A Trónok harca sorozatban is feltűnő Ed Sheeran egyértelmű húzóneve a Sziget Fesztivál 2019-es fellépőinek. Ezt mi sem bizonyítja jól, hogy amint elindult a jegyértekesítés, azonnal el is fogytak aznap. Akkora nyomás érkezett a Sziget Fesztivál szervezői felé, hogy bejelentették, biztosítanak több jegyet a rajongóknak Ed Sheeran koncetjére.

Magyarországon is fellép a világsztár, mégpedig a Sziget Fesztiválon. Olyannyira elkapkodták a jegyeket, hogy a szervezők kénytelenek voltak több helyet biztosítani a rajongóknak, akik lemaradtak a jegyvásárlásról.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból