Nézem Film A nagydumás rendőr, Axel Foley visszatér: Eddie Murphy a...

A nagydumás rendőr, Axel Foley visszatér: Eddie Murphy a Beverly Hills-i zsaru 4. részét tervezi

Promóció

Hollywoodban elérkezett a folytatások és frachise-ok aranykora, Eddie Murphy is visszatér egyik legnagyobb sikeréhez a Beverly Hills-i zsaruhoz, írja a Joblo.

Promóció

Eddie Murphy újra a csúcsra tör, a színész következő projektje az első sikerfilmjének, a Beverly Hills-i zsaru című vígjátéknak a folytatása lesz. Az 1984-es eredetiben Murphy egy Axel Foley nevű rendőrt alakított, aki Detroitból érkezett Kaliforniába egy nyomozás miatt. A film hatalmas siker lett és két folytatás is készült hozzá. Az elmúlt évtizedekben többször is felmerült a negyedik rész lehetősége.

Eddie Murphy feltámasztja a Beverly Hils-i zsaru sorozatot/ Fotó: Conversation about her

Murphy egy interjúban elárulta, hogy karrierje új szakaszába lépett. A Wesley Snipes-szal jelenleg is tart az Amerikába jöttem folytatásának forgatása, majd ezt követi a Beverly Hills-i zsaru 4. A színész tervei között szerepel a színpadra való visszatérés is a Saturday Night Live showban, hiszen karrierjét stand-up komikusként kezdte.

Eddie Murphy – Raw(1987)HUN 3/11

Eddie Murphy stand-up commedy show

A Beverly Hills-i zsaru harmadik darabja a sorozat leggyengébb része volt, ezért sokáig szó sem lehetett folytatásról. Murphy elképzelése szerint méltó lezárást szeretne készíteni a karakterhez, ahogy azt Sylvester Stallone is tette Rocky Balboa– és John Rambo– filmek esetében.

Miként hódította meg a trash akciózsáner Hollywoodot – Eddie Murphy a Netflixen tér vissza

A Dolemite is my name górcső alá veszi, hogy a hetvenes években miként hódította meg váratlanul Hollywoodot a trash akciózsáner. A Dolemite Is My Name című Netflix-film az előzetese alapján ugyanolyan mókásnak tűnik, mint a korszak feketéket bemutató filmjei.

Eddie Murphy következő dobása egy életrajzi vígjáték, amely a hetvenes évekbe repíti vissza a nézőt, hogy megismerhesse a trash-akciófilmek színész-producerét, Rudy Ray Moore-t. A harsány komédia Dolemite is my name címmel október 4-én debütál az amerikai mozikban, majd 25-től a Netflixen is.

ForrásJoblo
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3