A nagydumás rendőr, Axel Foley visszatér: Eddie Murphy a Beverly Hills-i zsaru 4. részét tervezi

Hollywoodban elérkezett a folytatások és frachise-ok aranykora, Eddie Murphy is visszatér egyik legnagyobb sikeréhez a Beverly Hills-i zsaruhoz, írja a Joblo.

Eddie Murphy újra a csúcsra tör, a színész következő projektje az első sikerfilmjének, a Beverly Hills-i zsaru című vígjátéknak a folytatása lesz. Az 1984-es eredetiben Murphy egy Axel Foley nevű rendőrt alakított, aki Detroitból érkezett Kaliforniába egy nyomozás miatt. A film hatalmas siker lett és két folytatás is készült hozzá. Az elmúlt évtizedekben többször is felmerült a negyedik rész lehetősége.

Eddie Murphy beverly hills i zsaru 4
Eddie Murphy feltámasztja a Beverly Hils-i zsaru sorozatot/ Fotó: Conversation about her

Murphy egy interjúban elárulta, hogy karrierje új szakaszába lépett. A Wesley Snipes-szal jelenleg is tart az Amerikába jöttem folytatásának forgatása, majd ezt követi a Beverly Hills-i zsaru 4. A színész tervei között szerepel a színpadra való visszatérés is a Saturday Night Live showban, hiszen karrierjét stand-up komikusként kezdte.

Eddie Murphy – Raw(1987)HUN 3/11

Eddie Murphy stand-up commedy show

A Beverly Hills-i zsaru harmadik darabja a sorozat leggyengébb része volt, ezért sokáig szó sem lehetett folytatásról. Murphy elképzelése szerint méltó lezárást szeretne készíteni a karakterhez, ahogy azt Sylvester Stallone is tette Rocky Balboa– és John Rambo– filmek esetében.

Miként hódította meg a trash akciózsáner Hollywoodot – Eddie Murphy a Netflixen tér vissza

A Dolemite is my name górcső alá veszi, hogy a hetvenes években miként hódította meg váratlanul Hollywoodot a trash akciózsáner. A Dolemite Is My Name című Netflix-film az előzetese alapján ugyanolyan mókásnak tűnik, mint a korszak feketéket bemutató filmjei.

Eddie Murphy következő dobása egy életrajzi vígjáték, amely a hetvenes évekbe repíti vissza a nézőt, hogy megismerhesse a trash-akciófilmek színész-producerét, Rudy Ray Moore-t. A harsány komédia Dolemite is my name címmel október 4-én debütál az amerikai mozikban, majd 25-től a Netflixen is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból