A Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-off főszereplője, Eddie Redmayne ismét a bohókás varázsló szerepébe bújik.

Az NBC reggeli műsorában derült fény a titokra, amelyet azóta az írónő, J. K. Rowling is megerősített saját Facebook-oldalán: a Legendás állatok és megfigyelésük címet viselő roxforti tankönyvből (amely a filmek alapját is adja) hangoskönyv készül, amihez Eddie Redmayne-t kérték fel, hogy narrátorként asszisztáljon.

Ha csak a varázsvilágra és a meghökkentő történésekre gondolunk, a hangoskönyv is tartalmazni majd néhány elejtett hírmorzsát. Maga a szereplő – ez esetben Redmayne – fogja elmesélni nekünk 1926-os New York-i kalandjait a saját nézőpontjából, valamint az azt követő eseményeket, amelyeket még előttünk, olvasók és hallgatók elől is titokban tartottak idáig. Továbbá hat újabb lénnyel is megismerkedhetünk, akikkel még nem sikerült közelebbről találkozni a közönségnek. Ehhez a készítők minőségi munkát végeztek, a filmbéli effektek hangjait is a szövegkörnyezetbe vegyítették.

A Pottermore nevű virtuális honlap egy videót is készített az alkotás fázisairól, ami alatt Redmayne színészből az általa formált karakterré alakul.

A Legendás állatok és megfigyelésük hangoskönyveit már elő lehet jegyezni, azonban egyelőre csak angol nyelven.

Címlapfotó: Screenrant

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk