Amikor két lány-egy fiú felállásra gondolsz, valószínűleg nem a legjobb barátnőddel képzeled el. Sokak szerint inkább egy „unikornis” idegen a kézenfekvő megoldás a harmadik fél problémájára – nincs kötődés, így nincs esetleges kellemetlenség sem utólag. De miért ne vehetnétek be akár a legjobb barátnődet? A barátság, a bizalom és a kölcsönös vonzalom függvényében jól is elsülhet, ha egy jó barátnőddel osztod meg az élményt. Az alábbiakban hét nő számol be arról, hogyan sikerült az édeshármas a legjobb barátnőjükkel anélkül, hogy a barátságuk rovására ment volna a kaland.

Mindennek van határa

I Respect You Respecting Me Broad City GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Respect GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Moné B. (26 éves): A legfontosabb a határok betartása. A hármas tapasztalataimból kettőben a fiú az én jelenlegi partnerem volt, egy másik esetben a barátnőm aktuális párja. Sosem lennék kettesben a pasijával nélküle, és ugyanezt várom el én is tőle. Ha megvolt, lehet továbblépni.

Nők tapasztalatai, mely nyelvgyakorlatokat kedvelik

A filmek félrevezetőek a nyelvórát illetően! Az iskolában sok hasznos dolgot megtanítanak a gyerekeknek, de vannak olyan dolgok, amiket csak az élet iskolájában sajátíthatsz el igazán. A férfiak orális szaktudása az internetes tartalmakra épít elsősorban. Ez viszont azt a hamis elvárást gerjeszti, hogy elég egy-két hevesebb nyelvcsattintás és már jön is az eget rengető orgazmus.

A barátnőmmel csak a férfiakhoz vonzódunk, szóval nem tudnám elképzelni, hogy poliamor szituációba keveredjünk. Mindannyian jóban vagyunk továbbra is, de nem csinálunk belőle nagyobb ügyet annál, ami volt.

Utólag megbeszélni

Retro Call Me GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Retro GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Heather M. (21): Két barátnőmmel is voltam már hármasban. Mindannyian nagyon berúgtunk, én és a másik lány is nemrég jöttünk rá, hogy biszexuálisak vagyunk. Szerintem az nagyon jó, ha utána a lehető leghamarabb megbeszéljük. Az egyik barátnőmmel nem beszélgettünk utána, és ráment a barátságunk.

Nők mesélték arról, melyik szexpózfajtára esküsznek

Nők mesélték arról, melyik szexpózfajtára esküsznek „Amikor összejöttünk a párommal, egy egész órát eltudtunk tölteni olyan apróságokkal, hogy simogatja a kezeivel hol fent, hol lent a hátamat, a melleimet, a bőrömet mindenütt. Ezek a lassú érintések nagyon beindítottak. Most már teljes munkaidő és egy kisgyerek mellett nincs mindig időnk hasonlóra…de ha mégis, akkor ez a kedvenceim között van.”

De azzal a lánnyal, akivel megdumáltuk, a mai napig jóban vagyunk. Sokkal jobban érezzük magunkat azáltal, hogy poénkodunk róla.

Hogyan tovább?

Hungry Breakfast GIF by LAZY MOM – Find & Share on GIPHY

Discover & share this LAZY MOM GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Grace D. (22): Az egyik barátnőmmel és a barátjával, akivel én is jóban vagyok, voltunk együtt hármasban és szuper volt! A barátság fenntartása érdekében szántunk arra időt, hogy utána közösen lazítsunk. Másnap együtt reggeliztünk, és alaposan kikérdeztük egymást a barátnőmmel. Emlékszem, hogy attól tartottam, milyen lesz utána. Mindenképpen érdemes megkérdezni egymástól, hogyan tovább. Így mindketten elgondolkodhattunk a közös élményen, és eldöntöttük, hogy bár nagyon jó volt mindkettőnknek, de inkább egyszeri alkalom marad. Az is megkönnyítette a helyzetet, hogy először baráti társaságban találkoztunk újra, csak azután kettesben.

Képességeitekhez mérten

Whatever It Takes To Win GIF by The Bachelor Australia – Find & Share on GIPHY

Discover & share this The Bachelor Australia GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Lena A. (21): Néha jó a felnőtt filmekből ihletet venni, de a hármashoz inkább ne arra támaszkodjunk. Jópár póz nagyon durva és a legtöbb ember számára kivitelezhetetlen, nembeszélve arról, hogy nem is kellemes, tehát nem fogjuk jól érezni magunkat. Csak azért, mert valami jól mutat a képernyőn, egyáltalán nem biztos, hogy a való életben is.

A nem az nem!

High Five Amy Poehler GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this High Five GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Gabriella C. (24): Az én első számú tanácsom az, hogy ha bármiféle kétséget, féltékenységet, bizonytalanságot érzel az adott barátnőddel kapcsolatban, akkor inkább ne tedd! Sosem szabad kényszernek érezni az édeshármast. Az, hogy nemet mondasz, nem jelenti azt, hogy nem vagy elég laza vagy kalandvágyó. A kíváncsiságnak és az izgalomnak kell motiválnia, és nem feszültség vagy a kapcsolatotokból, barátságotokból fakadó bizonytalanság miatt belemenni. Egyébként nem kell túlgondolni, ha mindketten vonzódtok a harmadik félhez, akkor feszegesd a határaidat és érezd jól magad! Az igazán jó barátokat még közelebb is hozhatja egymáshoz.

Ne spontán módon

Jamie Kennedy Rules GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Rules GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Lauren C. (27): Kétszer voltam hármasban együtt egy barátnőmmel és egy sráccal. Egyiket sem terveztük el előre, mindhárman benne voltunk, de abszolút spontán módon, és valószínűleg nem jött volna össze, ha nem iszunk. Bár nem bántam meg utólag, és nem is volt utána kellemetlen, nem tanácsolnám, hogy előzetes egyeztetés nélkül menjetek bele! Valószínűleg jobb lett volna, ha mindenki elmondja az elvárásait előzetesen, és lefektetjük a játékszabályokat, mielőtt nekiállunk.

Egyenlő bánásmód?

Meryl Streep Yes GIF by SAG Awards – Find & Share on GIPHY

Celebrate some of 2018’s finest performances. Watch the SAG Awards and share some of your favorite moments with GIFs.

Rose H. (25): Eddig minden édeshármasban egy barátnőmmel voltam és egy olyan fiúval, aki mindkettőnknek tetszett. Volt, hogy a pasinak inkább én jöttem be, volt, hogy a barátnőm, de tudni kell, hogy ez így működik. Így sosem féltékenykedtünk emiatt. Így alakult, és nem hagytam, hogy a barátságunkat tönkretegye az irigység. Olyan is volt, hogy egyenlő mértékben figyelt mindkettőnkre a pasi, de tudomásul vettem, hogy nem lehetek megsértődve vagy csalódott amiatt, ha mégsem így történt volna. A barátnőm is tisztában volt ezzel, és emiatt működött jól.

Köszönjük, Cosmopolitan!

További kezdő és haladó szextippeket találhatsz a ContextUs Élet+Stílus rovatában!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.