Többször lehettünk tanúi, hogy Bocskor Bíborka otthonosan érzi magát a divat világában. Most nem csak azt láthatjuk meg, mennyire a komfortzónájába esik az edge irányzat, de azt is, hogy hogyan éli meg a saját testét.

A Studio Csalar 2015-ben indult útjára Csalár Bence vezetésével, aki úgy tekint a divatra, hogy az

művészet, a vászon pedig saját magunk vagyunk és mi döntjük el, hogy mennyire szeretnénk őrültek lenni.

További lépésként 2017 novemberében a BenceCsalar brand saját webshopja is megnyitja kapuit Edgy Apparel névvel, így teljesen bezárul a kör és minden adott ahhoz, hogy mottójukat a gyakorlatban is mindenki megélje: #AlwaysEdgy!

K2 687X1030
/ Fotó: Martin Wanda

Bocskor Bíborka a Studio Csalar fashion filmjében vett részt, ahol különböző extravagáns szettekbe öltözött, amely kifejezi egyéniségét, sokszínűségét. Az irányzat természetesen edge, hiszen nem csak a Magashegyi Underground frontemberének egyedisége, de Csalár Bence víziói is felsejlenek. 

Mint említettük, Bíborka gyakran választ más színpadot a koncertek helyett, hiszen az idei Romani Design divatbemutatóján is reprezentálta a népszerű stúdió legújabb darabjait. 

A videónak köszönhetően utazásra hív minket Bocskor Bíborka a saját elméjébe, hogy megnézzük, hogyan is éli meg saját testét, a művészetet és a divatot.

Főszereplő & múzsa: Bocskor Bíborka

Fotók: Martin Wanda
Kamera: Székelyhidi Márk
Zene: Kiss Imre & Magashegyi Underground
Koncepció: Csalár Bence

Projekt koordinátorok: Esztári Maja, Andorka Gergő
Asszisztensek: Bíró Anett, Lovas Anett, Bagosi Márti, Szőcs Ágnes

Haj: YiCheng Ji, Bálint András
Parókák: Kollár Nándor
Make-up & beauty koncepció: Batki Lilla

Plakát: Csizi Attila

Közreműködő tervezők és márkák: Anna Daubner, Börcsök Anna, Dacsev Diána, Fabian Kis-Juhasz, Fanny Nagy, Je Suis Belle, JH.Concept – Horváth Júlia, Kalicz Klara, Kata Szegedi, Nora Sarman, NUBU, Rienne Creations, Vas Regina, Vincze Dorottya Júlia

Edge Style

Számos definíció kering az interneten, és nehéz objektívan kategorizálni. Nagyon le akarjuk csupaszítani, mi is az az edge, akkor azt mondanánk, hogy a fekete szín, robosztus csizmák, bőrből készült anyagok, tetoválások és zipzárok dominálnak. Azonban az edge sosem specifikus, nem szabható kizárólag egy egyénre. Ha valaki hippy, rock ‘n roll-arc, bohémián, minimalista, modern klasszikus etc., ő is összerakhatja a saját edge stílusát 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet