Edwina édesapja sokkal nyitottabb, mint a szexjátékok terén, mint a Edwina párja. Mindig megkérdezi tőle, milyen új darabok érkeztek.

Postai csomagban érkeznek a szexjátékok a tesztelésre

Különleges munkát végez az indianai Edwina Caito: az 56 éves nő főállásban szexuális segédeszközöket tesztel, számolt be a brit The Sun.

Postai csomagban érkezik meg hozzá az aktuális játékszer, amit ki kell próbálnia, majd egy weboldalon és egy youtube-csatornán kell beszámolnia a tapasztalatokról.
A tesztelés során először is az eszközök minőségével, szerkezetével ismerkedik – majd pedig rátér a funkciók vizsgálatára (például, hogy hány sebességi fokozata van a kelléknek).

Edwina Caito párja nem rajong a munkáért

Caito a The Sunnak elmesélte: egy jobb napon ki sem mozdul a hálószobájából; és 4-5-6 orgazmust él át a munkavégzés közben. Párja nem rajong Edwina munkájáért: a konzervatív nevelést kapott férfi ugyan tiszteletben tartja, hogy különleges karriert talált magának, azonban nem csatlakozik hozzá a tesztelési folyamatok során.

A nő apja azonban sokkal nyitottabb: Caito elmondása szerint a 80 éves apa mindig megkérdi tőle, milyen új darabok vannak a gyűjteményében.
A segédeszköz-tesztelő nyíltan beszél családjával a munkájáról és az önkielégítésről is – lányai úgy nőttek fel, hogy a szexuális segédeszközök használata teljesen természetes, már a szüzességük elvesztése előtt volt vibrátoruk.
A nő szerint már csak azért is előnyös a kellékek alkalmazása, mert ha ismered a tested, tudod, mire indulsz be, és ezirányú tapasztalataidat azután a partnereddel is meg tudod osztani.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet