Két nagyszínpaddal és nemzetközi produkciókkal rendezik meg az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT) augusztus 11-15 közt a Velencei-tónál – közölték a fesztivál szervezői csütörtökön az MTI-vel.

A 2021-es EFOTT: Mintegy 100 fellépő

A közleményben azt írták: mivel a legfrissebb rendelet szerint nyáron megrendezhetők a nagyobb fesztiválok, megtartják a 45. EFOTT-ot a Velencei-tó partján.

Mintegy száz fellépő lesz, a Halott Pénz, a Wellhello, a Follow The Flow, a Petőfi Zenei Díjas Bagossy Brothers Company, Majka & Curtis, a Brains, Horváth Tamás, a Margaret Island, a Magna Cum Laude, Rúzsa Magdi, Király Viktor, ByeAlex és a Slepp, az Irie Maffia és a The Biebers is koncertet ad idén az EFOTT-on – jelentették be, hozzátéve, hogy a listát a fesztivál honlapján folyamatosan frissítik.

Efott Fesztival 2021 Programok Maszlaver Gabor
A Jelenlegi Szabályok Alapján Kizárólag Oltási Igazolvánnyal Lesz Látogatható A Velencei-Tó Északi Partján, Sukoró Térségében Tartott Rendezvény / Fotó: Efott Fesztivál Facebook Oldala

Idézték Maszlavér Gábor fesztiváligazgatót, aki szerint a jelenlegi szabályok alapján kizárólag oltási igazolvánnyal lesz látogatható a Velencei-tó északi partján, Sukoró térségében tartott rendezvény.

Tárgyalnak a nemzetközi produkciókkal is

Másfél éve bízunk benne, hogy egyszer már lecsillapodik a járvány, túlleszünk a nehezén és visszatérhetünk a normális élethez, aminek része a kulturált kikapcsolódás is. Most elérkezett ez a pillanat, amire talán mindannyian jobban vágytunk, mint valaha! A háttérben közben folyamatosan dolgoztunk, hogy amint lehet, megoszthassuk a közönséggel, mivel készültünk a nyárra

– nyilatkozta a fesztiváligazgató.
A szervezők ezúttal a főszínpadi programfelhozatalt jelentették be, de ígéret szerint nem váratják sokáig az érdeklődőket és hamarosan megosztják a további közkedvelt fellépők nevét is.

Elárulták, hogy idén két nagyszínpaddal készülnek és nemzetközi produkciókkal is tárgyalnak. Összesen 100 fellépő várható a 45. EFOTT-ra.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet