Augusztus végén lesz az idei EFOTT, az előzetesen bejelentett Flo Rida már elfogadta az új időpontra történő meghívást és a hazai együttesek többsége is szerepelni fog a programban – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Augusztus végén rendezik meg

A pandémia miatt a fesztivál szervezői piackutatást végeztek a közösségi média felhasználásával, a kérdőívet pár nap alatt mintegy húszezren töltötték ki, a válaszok döntő többsége az EFOTT megtartása mellett szólt. A szervezők a fesztiválozók véleményének felmérése után úgy döntöttek, hogy amennyiben az egészségügyi helyzet, valamint a rendelkezések lehetővé teszik, augusztus 26. és 30. között megtartják a rendezvényt a Velencei-tó északi partján, a VVSI Velencei Evezőspályánál – olvasható a közleményben.

Efott Fesztival 2020 Fellepok Flo Rida
Efott Fesztivál / Fotó: Adrián Zoltán

A szervezők várhatóan június 10-re tudják véglegesíteni a programot, mindeközben folyamatosan figyelik a rendelkezéseket a biztonság érdekében – idézi a kommüniké Maszlavér Gábor fesztiváligazgatót.

Jön Flo Rida

Az már biztos, hogy a világhírű amerikai rapper, Flo Rida ott lesz a 45. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján.

Flo Rida – Right Round (feat. Ke$ha) [US Version] (Official Video)

The official video for the US Version of “Right Round” by Flo Rida featuring Ke$ha from the album ‘R.O.O.T.S. (Route Of Overcoming The Struggle)’ Subscribe f…

Rajta kívül, többek között Horváth Tamás, a Wellhello, a Brains, a Cloud9+, a Hősök, a Kelemen Kabátban és az Intim Torna Illegál is visszaigazolta az új időpontra történő felkérést.

A Sziget Fesztivál szervezője örülne a belga módszernek

Még március közepén közleményt adott ki a Sziget Fesztivál, ahol előrevetítették, lehetséges, hogy elmarad. Azonban a kormány múlt héten, április 30-án hozott rendelete alapján már hivatalossá vált. Mint ismert, 500 főnél nagyobb rendezvényt nem lehet megtartani.

Május 23-án az EFOTT Facebook-oldalán élő koncertet ad JumoDaddy és a Margaret Island – áll az összegzésben. Úgy tűnik azonban, a nagyobb fesztiválok közül egyedül az EFOTT kerül megrendezésre, hiszen mind a Sziget, mind a VOLT, mind a Balaton Sound és még a Bánkitó is elmarad.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet