Nem erre számítottak a rendőrök, amikor kihívták őket égő szemetes miatt.

Három megcsonkolt holttestet találtak

Szerda hajnalban a texasi Fort Worthban a helyi rendőröket égő kukákhoz riasztották. A helyszínen azonban sokkal hátborzongatóbb dolog fogadta őket – közölte az NBC.

Az égő szemetesben három megcsonkolt és összeégett holttestet találtak. Egy férfi, egy kamaszlány vagy fiatal nő, illetve egy gyermek testére bukkantak. Egyes testrészeket be sem tudták azonosítani a hatóságok.

Tűzoltó is segítségükre sietett

A nyomozás során az egyik áldozatot beazonosították, a 42 éves David Luerast. Állítólag többszörösen büntetett előéletű volt: többi között kábítószer-birtoklással, lopással és csalással is megvádolták már.

Két tucat ember volt itt kint. Autók voltak az egész utcán, és az emberek vegyvédelmi ruhában másztak be a kukába. Egy létrát kértek kölcsön, hogy bejussanak, és egy tűzoltó is segített nekik

– nyilatkozta Andrew De Jong, aki a közelben dolgozik.
A rendőrség egyelőre személyleírást sem adott le a gyanúsítottakról, illetve azt sem tudják biztosan hány elkövető lehetett.

Nem ez volt az egyetlen sokkoló hír az elmúlt napokban, amelyről beszámoltunk. Mint írtuk, egy elhunyt csecsemő holttestét szerette volna hazavinni a család, de egy levágott emberi láb volt a koporsóban.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet