Egy édesanya, miután a 6 éves lánya dolgozatát elolvasta, nem tért magához a sokktól: nem kicsit szexista volt a házi feladata. De nem hagyta annyiban, és újraírta.

Lynne Polvino dühöngött bánatában és mérgében, amikor a 6 éves lánya házi feladatát ellenőrizte. Többek között olyan mondatokat olvasott, amelyet a kis Polvinonak kellett kiegészítenie, hogy

egy anya munkája az, hogy otthon maradjon.

Working Mom Sexist Homework Rewrite Lynne Polvino 20
A 6 Éves Hazel.

De nem hagyta annyiban, ugyanis újraírta az egészet az ő szája íze szerint.

Éreztem már magam sz_arul, elrongyolódva, de amikor elolvastam a házi dolgozat feladatát, elvesztem.

mondta Polvino a TODAY-nek.

A feladat egyszerű sztorit próbált ábrázolni: Vissza a munkába. Azt kérték Hazeltől, az első osztályos kislánytól, hogy válassza ki a megfelelő szavakat, hogy teljes és “helyes” legyen a mondat.

Lisa nem volt boldog

– olvasható a nyitómondatban.

Az édesanyukája visszament dolgozni

– folytatódott a mondat. Szegény Lisa… A csúf munkaerőpiac elragadta a dolgozni vágyó anyukáját!

Egy csomó vészgombot megnyomott bennem

– mesélte őszintén Lynne.

És minden egyes mondat csak egyre rosszabb lett. A sokk és az elkeseredés gyorsan átváltott dühvé. Úgy értem, hány évtizede élünk ilyen világban egyébként? El kell mondanom a 6 éves kislányomnak, hogy az anyák nem csak otthon dolgoznak, és emiatt a családtagok nem lesznek boldogtalanok? És még azt is, hogy az édesapja, ha a főz és mosogat, az tök normális?

– folytatta.

Working Mom Sexist Homework Rewrite Lynne Polvino 19
Lynne Polvino És Családja.

Polvino újraírta a Vissza a munkába történetét, hogy:

visszaadjam azt a világot, amiben élni szeretnék, és azt, amit a gyerekeimnek szánok, amikor elég idősek lesznek dolgozni és családot alapítani.

– számolt be.

Noha nem küldte el közvetlenül az illetékes tanárnak az újraírt szöveget, Lynne e-mailben adott hangot kifakadása tárgyának.

Working Mom Sexist Homework Rewrite Lynne Polvino 1
A 6 Éves Hazel Anyukája Nem Hitt A Szemének, Amikor A Feladatot Elolvasta A Lánya Házi Dolgozatában.

A tanár teljes mértékben egyetértett, és azt is megemlítette, hogy idejemúlt a feladat a házi dolgozatban. Megígérte az édesanyának, hogy át fogja vizsgálni.

Görgess lentebb, hogy összehasonlítsd a két változatot! És a cikk végére hagytuk a csattanót: Lynne Polvino gyerekkönyvek szerkesztőjeként dolgozik Manhattanben.

A poszt alatt számos felhasználó kommentált, hangot adva véleményének.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.