Egy demokrata politikus hitvesi meleg csókkal húzza Trump agyát – Mutatjuk a videót!

A történelmi első hitvesi meleg csók amerikai politikai hirdetésben jelent meg. Ráadásul abban a reggeli sávban ment le, amikor Donald Trump biztosan látja, mert ekkor adják kedvenc FOX News műsorát, a Fox and Friends-et.

Richard Madaleno, Maryland állam szenátora a kormányzói posztért indul államában. 2007-ben ő lett az első, melegségét nyíltan vállaló tagja az állam törvényhozó testületének. Ha megválasztják novemberben, ő lehetne Maryland első nyíltan meleg kormányzója a Hill szerint.

Kampányvideójában azt magyarázza, hogy “szembe akar szállni Donald Trumppal“. Azokat a dolgokat sorolja, amelyeket államának jogalkotójaként tett: megvédte a családtervezés intézményét, azon dolgozik, hogy betiltsák a támadó fegyverek tartását és a támogatja az állami iskolákat. Szerinte ezek már önmagukban “felbosszantják” az elnököt. 

Rich Madaleno Airs First Us Campaign Ad Same Sex Kiss
Richard Madaleno Férjével És Gyerekeikkel / Fotó: Popsugar

“És hogy mi az első számú dolog, amivel felhúzom Donald Trumpot és a republikánusokat?” – kérdezi Madaleno, aki házastársa és két gyermeke mellett ül a videóban.

Szájon csókolja a férjét és a kamerába néz: “Nesze, Trump!”

Volt már néhány politikus, akiknek a kampányfilmjében elcsattant meleg csók. Az LGBTQ Victory Fund szerint viszont ez az első alkalom, hogy egy meleg jelölt és azonos nemű házastársa kampányvideóban csókolóznak. (A társadalmi szervezet elkötelezetten támogatja az LMBTQ-emberek megválasztását annak érdekében, hogy előmozdítsák a más szexuális beállítottságúak egyenjogúságát a kormányzat minden szintjén.)

Madaleno for Governor – Take That

Rich Madaleno is the only candidate for Governor who has stood up to Donald Trump and the Republicans to deliver on progressive priorities for all of Marylan…

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból