Egy férfi plüssfigurát vett feleségül röpke 5 millióért – VIDEÓ

Azt eddig is tudtuk, az esküvő nem olcsó mulatság, de egy hologramot, pontosabban egy plüssbabát elvenni 5 millió forintért, enyhén túlzás. És mégis van, aki megteszi. A rendelhető robotfeleségek és robotbarátnők után megérkeztek a hologram figurák.

A 35 éves japán Akihiko Kondo csalódott a nőkben, korábbi barátnői elmondása alapján valamiért ő túlságosan ijesztő. Ezért úgy döntött, élete társának egy virtuális énekest, Hatsune Mikut választja.

n miku a 20181113
Az ifjú pár / Fotó: The JapanTimes

A ceremóniáról videoklip is készült. A költséges esküvőn Kondo beszédet mondott leendő feleségének, de azt ugye érthető okokból nem lehetett megtudni, tetszik-e a babának vagy sem. A plüssfigura csuklóján egy eljegyzési gyűrű is volt, és ahogy ez az esküvőkön szokás, Akihiko hosszú és érzelmes csókot nyomott jövendőbelije ajkára. Az esküvőn se a férj családja, se a barátai nem vettek részt.

A japán hercegnő, aki a szerelmet választotta a nemesi kiváltságok helyett

Ayako japán hercegnő házasságot kötött egy Kei Moriya nevű közemberrel, aki egy nagy hajózási társaságnál dolgozik. A rituálékkal teli esküvői szertartásra hétfőn került sor. Ayako ezzel elveszíti nemesi státuszát. “Tele vagyok boldogsággal” – mondta ennek ellenére az ara riportereknek a szertartás után. A férj pedig arról beszélt, hogy reméli, felesége bele fog tudni rázódni a közemberek életébe.

Akihiko együtt alszik a babával, aki mindennap üdvözli őt, amikor hazaér és jelzi, hogy mikor van alvásidő. Mint mondja, egy baba nem tud csalni, öregedni vagy meghalni.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem az igazi, valódi nőt keresem benne. Ez lehetetlen. Úgy hiszem, mindenféle szerelmet és boldogságot számításba kell vennünk[/perfectpullquote]

– érvelt Kondo.

A boldog vőlegény reméli, esküvője ösztönzően hat majd a sokszínűségre, amelyre már rég szüksége van a társadalomnak.

Te mit gondolsz? Nézd meg a videót az esküvőről és Akihiko új életéről:

Japanese man ‘marries’ virtual reality character

With nearly 40 wedding guests looking on and filming the special moment, Akihiko Kondo lifted up the veil on his bride and kissed her. The only catch? Kondo’s b…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból