Azt eddig is tudtuk, az esküvő nem olcsó mulatság, de egy hologramot, pontosabban egy plüssbabát elvenni 5 millió forintért, enyhén túlzás. És mégis van, aki megteszi. A rendelhető robotfeleségek és robotbarátnők után megérkeztek a hologram figurák.

A 35 éves japán Akihiko Kondo csalódott a nőkben, korábbi barátnői elmondása alapján valamiért ő túlságosan ijesztő. Ezért úgy döntött, élete társának egy virtuális énekest, Hatsune Mikut választja.

N Miku A 20181113
Az Ifjú Pár / Fotó: The Japantimes

A ceremóniáról videoklip is készült. A költséges esküvőn Kondo beszédet mondott leendő feleségének, de azt ugye érthető okokból nem lehetett megtudni, tetszik-e a babának vagy sem. A plüssfigura csuklóján egy eljegyzési gyűrű is volt, és ahogy ez az esküvőkön szokás, Akihiko hosszú és érzelmes csókot nyomott jövendőbelije ajkára. Az esküvőn se a férj családja, se a barátai nem vettek részt.

A japán hercegnő, aki a szerelmet választotta a nemesi kiváltságok helyett

Ayako japán hercegnő házasságot kötött egy Kei Moriya nevű közemberrel, aki egy nagy hajózási társaságnál dolgozik. A rituálékkal teli esküvői szertartásra hétfőn került sor. Ayako ezzel elveszíti nemesi státuszát. “Tele vagyok boldogsággal” – mondta ennek ellenére az ara riportereknek a szertartás után. A férj pedig arról beszélt, hogy reméli, felesége bele fog tudni rázódni a közemberek életébe.

Akihiko együtt alszik a babával, aki mindennap üdvözli őt, amikor hazaér és jelzi, hogy mikor van alvásidő. Mint mondja, egy baba nem tud csalni, öregedni vagy meghalni.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem az igazi, valódi nőt keresem benne. Ez lehetetlen. Úgy hiszem, mindenféle szerelmet és boldogságot számításba kell vennünk[/perfectpullquote]

– érvelt Kondo.

A boldog vőlegény reméli, esküvője ösztönzően hat majd a sokszínűségre, amelyre már rég szüksége van a társadalomnak.

Te mit gondolsz? Nézd meg a videót az esküvőről és Akihiko új életéről:

Japanese man ‘marries’ virtual reality character

With nearly 40 wedding guests looking on and filming the special moment, Akihiko Kondo lifted up the veil on his bride and kissed her. The only catch? Kondo’s b…

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.