Lázár János műsorvezető lett – nincs mit szépíteni. Orbán Viktor egykori jobbkeze a menesztés után Facebookon építi saját brandjét: Egy Ladában Lázárral.

A kormány második legmeghatározóbb tagja – legalábbis 2018 előttig –, Lázár János műsorvezető lett. Egykoron rendszeres szereplő volt a Kormányinfón, örömmel állt a kamera elé. A Miniszterelnökség korábbi vezetője nem kapott helyet az új kormányban, mindössze egy fizetetlen dohányzárellenes miniszterelnöki biztos lett. Tehát jócskán háttérbe szorult a politikában, és nem mellesleg a kormánypártiak privilégiumát sem élvezheti.

Egy Ladában Lázárral Lázár János Műsorvezető
Egy Ladában Lázárral / Lázár János Műsorvezető Lett

De nem adta fel, hiszen Faebookon építi saját brandjét. Már több mint 43 ezer követője van rövid idő alatt. Azt nem tudni, mi szülte ezt a projektet – D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal YouTube-sorozata vagy Ujhelyi István Európa Taxi sorozata –, de szívesen elvisz bárkit egy körre az autójával: Egy Ladában Lázárral.

D. Tóth Kriszta: „Próbálok úgy élni, hogy méltó legyek arra a rengeteg figyelemre, ami rám vetül”

D. Tóth Kriszta 20 év televíziós alkalmazotti munkaviszony után alapította meg a népszerű és független WMN online magazint. E meghatározó életszakaszok között két regényt is írt. A Jöttem, hadd lássalak című kötet újra megtalálható a boltok polcain, átdolgozott változatban. d tóth kriszta, d tóth kriszta könyv

Egy Lada Niva típusú autóval furikázik, amelyben több kamerát is felszerelt. Első alkalommal Róberttel és párjával, Erikával készítettek műsort. Az adás során Ménesbirtok körül autókáztak, útközben persze kitárgyalták az ország néhány ügyét is.

Lázár János az út során egyszer tett is egy kijelentést, hogy nem érti azokat a politikustársait, akik elzárkóznak az emberektől, a beszélgetés végén, a búcsúzáskor pedig megdicsérte Robertet, amiért voltak gondolatai, ötletei is, nem csak kritikái.

Témájuk az egészségügy helyzete volt, ami Robertet nem csak azért foglalkoztatja, mert koránál fogva idővel neki is szüksége lehet rá, hanem a párja miatt, aki a SOTE-n dolgozik, és így nyilván közeli tapasztalatai is vannak.

Kovács Ákos összehozott egy Lázár János 2.0-t Londonban

Londoni magyarként már hetek óta tudtam a Facebook-hirdetésekből, hogy Kovács Ákos Kossuth-díjas zeneszerző Turnéstart Londonban címmel koncertet ad. Ismerve őt a médiában, a megnyilvánulásait, felötlött bennem, hogy talán egy Lázár János 2.0 is készülhet. És így lett. Kovács Ákos vlogjának újabb epizódjába lehet betekinteni, amelyben azt mondja, olyan a brit főváros bizonyos része, mint Kazincbarcika vagy Mozambik.

Robert és a párja is elégedetten száll ki az autóból az Egy Ladában Lázárral műsior végén, amit egyébként ő is kipróbált az út során. Robert azt mondta, pozitívan csalódott, bár nem voltak előítéletei. Örül, hogy Lázár nem állt ellen a tegeződésnek sem, és így valóban közvetlenül tudtak beszélgetni.

Lázár egyébként az út során bevallja Robertnek, hogy neki is vannak politikusi betanult panelmondatai. A műsor egy másik érdekes pontján Robertben felmerül, miért vannak 40 éves emberek hiányos fogsorral.

A műsorvezető szerint létezik társadalmi vita erről, hogy közben miért épülnek a stadionok. Lázár azt mondja erre, ő azon a véleményen van, hogy egyik terület fejlesztése nem a másik területtől való forrásvonással jár. A beszélgetés másik részében viszont azt mondja, alulmaradt a kormányban, amikor nagyobb fizetést szeretett volna intézni az ápolóknak, orvosoknak.

Ma zár be a kultikus Valyo Kikötő, helyette stadiont építenek

Búcsúüzenetet tettek közzé a Valyo Kikötő megálmodói, miután kiderült: idén csak egyetlen napra tudnak megnyitni, mert kezdődik a Budapesti Atlétikai Stadion építése a tavaly szabadtéri kulturális helyszínként funkcionáló területen. Nagyszabású nyitó- és egyben záróbulit tartanak. valyo stadion, bezár a valyo

A videót egyébként máris több mint 34 ezren látták. Korábban Ujhelyi István is jelentkezett a műsorba, de ő azt állítja, nem kapott választ egyelőre. Lázár honlapjánaz áll, hogy a jelentkezőket sorsolással választják.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A következő epizódokba még lehet jelentkezni.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet