„Egy megújult és profibb show-val állunk PLÁZS színpadjára”

Megújult külsővel, PLÁZS néven éled újjá a nyári ellazulás balatoni fellegvára, a siófoki nagystrand, ahol már nyitónapon – június 18-án – igazi elnöki bánásmódban részesülhetünk a Wellhello koncertjének köszönhetően, akik új dalokkal és megújult fénytechnikával készülnek a koncertre.

Az idén PLÁZS néven megújuló siófoki nagystrand az egyik emblematikus helye a Balatoni nyárnak és a megnyitó is emlékezetes lesz, hiszen a Wellhello egy megújult show-val áll majd színpadra.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A tavalyi dalokon kívül elhangzik több új szám, amiket még élőben nem hallott a siófoki közönség[/perfectpullquote]

– meséli Diaz a siófoki koncertről.

wellhello

Mint elmondta, idén megjelent a Város szemei, illetve a Retúrjegy is, de sokak még a Késő márt sem hallották élőben felcsendülni.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindemellett a Wellhello-slágereken kívül egyéb dalok is szerepelnek a repertoárban, például a Red Bull Pilvaker-dalok közül a Pató Pált is bevettük a setlistbe[/perfectpullquote]

– mondja Diaz, hozzátéve, hogy a látvány szempontjából is kiemelkedőbb lesz a produkció:  “új vizuállal készülünk és tavaly óta bővült a stáb egy fénytechnikussal is.”

Diazt amúgy gyerekkori emlékek is kötik a Balatonhoz.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Már gyerekként is sok időt töltöttem a Balatonon[/perfectpullquote]

– meséli.

“Dédmamámnak volt egy nyaralója Balatonfenyvesen, úgyhogy nyaranként sok-sok évet lent voltam, később pedig a haverokkal jártam ki nagyon sokat Balatonfenyvesre vagy Balatonmáriára”, tette hozzá.

Wellhello 2

Az elmúlt években a rengeteg koncert és a nagy hajtás mellett már kevesebb idő jut a Balatonozásra,

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]de ha ott koncertezünk, biztos, hogy lenézünk a partra fürdeni, megeszünk egy lángost vagy egy rozéval a kezünkben sétálunk a parton és csodáljuk a balatoni nyarat[/perfectpullquote]

– folytatta.

A zeneszerző-énekes a nemrég bemutatott Retúrjegy című daluk üzenetéről is mesélt, hogy mennyire fontos, hogy zenészként szócsövei legyenek olyan ügyeknek is, mint például most az eltűnt gyermekek.

wellhello 4

“Azt gondoljuk, hogy zenészként jóval több emberhez érünk el. A Retúrjegynél a terv az volt, hogy a dalszöveg-videóba eltűnt emberek arcait tettük volna így szerettük volna arra használni az elérésünket – hiszen akár több millió emberhez is eljut egy-egy videónk – hogy segítsünk eltűnt emberek megtalálásában. Sajnos azonban személyiségi jogok miatt ez így nem jöhetett létre, viszont a koncerteken már lehet, hogy esélyünk lesz arra, hogy a vizuálon feltűntessük eltűnt emberek arcait és akár így megtaláljunk valakit” – beszél a tervekről Diaz.

Június 18-án tehát egy vízparti show-val indítja a nyarat a PLÁZSon a Wellhello, a  Balatoni közönségnek pedig Diaz ennyit üzen: „Üljenek a mólon és nézzék, ahogy járja a táncát a vízen a fény, mert a nyaralás messze szál.”

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból