Egy vadi új Gorillaz-trekk és egy eszméletlen kollab landolt a reggeli kávénkba

Habár a Gorillaz már meglegyintett egy olyan információt, hogy valószínűleg előállnak egy új meglepi albummal, de Damon Albarn és az animált zenei misztikumai még mindig csak a hat év várakozás után idén áprilisban napvilágot látott Humanzt turnéztatják. 

Damon Albarn Zane Lowe’s Beats 1 show-jában mutatta meg az új Gorillaz-trekket , a Garage Palace-t. Ez egy Little Simz-zel közös munkájuk, akikkel együtt turnéztak. A szám igazából egy bónusz dal volt a Humanz super deluxe változatán, és nem csak super deluxe de szuper drága is, ám az igazán elhivatott Gorillaz-fanok még mindig megvehetik ezt a szettet 350 USD-ért.

Gorillaz – Garage Palace (Visualiser)

Garage Palace feat. Little Simz is out now. Stream/download here: http://gorill.az/garagepalace GET THE ALBUM “HUMANZ” – http://gorill.az/humanz Garage Palac…

Ezek után még mindig van valami Albarn tarsolyában, hiszen bejelentette, hogy egy Hollywood névre hallgató dalt is megjelentetnek nemsokára, illetve azt is, hogy a dalban nem mások fognak közreműködni, mint Flume és Mike WiLL.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból