BRÉKING Ehető algoritmusok Dinara Kasko süteményeiben

Ehető algoritmusok Dinara Kasko süteményeiben

Promóció

Kiderült, hogy hiába jártam végig annyi külön matekra suli után, az én agyamhoz is a gyomromon keresztül vezet az út. Nézzük meg Dinara Kaskó sütijeit!

Promóció

Dinara Kasko cukrászművész 81 darabos kollekciót készített algoritmikusan modellezett sütikből, reflektálva Barry Callebaut rubin csokoládéjára, ami az eddigi legtermészetesebb csokoládé fajtája. Kasko a Grasshopper nevű grafikai generátort használta darabjai dizájnjára, mondani sem kell, hogy mind a 81 sütemény különböző formájú. Az inspirációt Kasko Matthew Shlian papírmérnöktől nyerte. 

Algorithmic Modeling Cakes

These cakes were made using a graphical algorithm editor Grasshopper and 3D printer. Read more at http://www.dinarakasko.com Inside: mousse with chocolate Ruby and meringue, ganache Ruby. I added a berry confit to the recipe to emphasize the berry flavor of chocolate and add accent.

A tésztát a hagyományos piramis összetételének dőlésszögének megváltoztatásával hozták létre. A torta belsejében olyan összetevők találhatók, mint a mousse, a ganache és a rubin csokoládé. Barry Callebaut a világ legnagyobb kakaótermelője és őrlője közé tartozik, átlagosan évi 1,7 millió tonna kakaót termel. Nézzétek meg a videót és osszátok meg velünk a véleményeteket.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3