A tévécsatorna programigazgatója elmondta, a sorozat több szereplője is marad a képernyőn.

Megszűnik az Éjjel-Nappal Budapest tévésorozat, adta hírül a HVG az RTL Klub sajtóközleményére hivatkozva. Mint a hírportál emlékeztetett, az RTL – a német Berlin- Tag & Nacht alapján gyártott – sorozata még 2013. február 11-én indult. 

A széria, amely keverte a fikció és a reality elemeit, a Margit-körúton lévő albérletben kezdődött, ahol több, teljesen eltérő élettörténettel és háttérrel bíró fiatal lakott együtt. Barátságok, szerelmek, a mindennapokban való helytállás feladatai szőtték át a történeteket.

A hírportál idézte Kolosi Péter programigazgató közleményét is. Mint mondta Kolosi, bár a sorozat búcsúzik, szereplői közül még lesz, akit viszontláthatnak a nézők.

Amikor az Éjjel-Nappal Budapest elbúcsúzik, addigra már közel tíz éve lesz a képernyőn. Nagyon szép kort élt meg, így eljött az idő, hogy átadja a stafétát új, frissebb formátumoknak. A sorozat nem csupán a képernyőn és online ért el sikert, de szereplői közül többen kiemelkedtek és más műsorokban, műsorvezetőként is bizonyítottak, mint például Nádai Anikó, Joe vagy Lali

– emlékezett vissza Kolosi, aki hozzátette, “a nézőknek a jövőben is lesz lehetőségük találkozni a sorozatból megismert kedvenceikkel, mivel néhányan jó eséllyel feltűnhetnek más műsorokban”.

A HVG megjegyezte, bár idén novemberben elbúcsúzik az Éjjel-Nappal Budapest, a nézők addig is láthatják az RTL II-n minden hétköznap 21:30 órai kezdettel, epizódjai pedig egy nappal korábban már megtekinthetők az RTL Most+ kínálatában és visszanézhetők az RTL Most-on.

Két évvel ezelőtt egyébként beárnyékolta a sorozatot egy korábbi szereplő halála. Mint beszámoltunk róla ebben a cikkünkben, Czibók László agyvérzést kapott.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet